Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

petrol-apple-u-trendu-ipad Uz Petrol budite u trendu

Uvijet sudjelovanja u nagradnoj igri je popunjen račun ( ime i prezime, adresa i broj mobilnog telefona) kojeg  će sudionici ove nagradne igre dobiti nakon svake kupnje iznad 150 kn na Petrolovim i Europetrolovim benzinskim postajama. Popunjeni račun potrebno je ubaciti u označenu  kutiju  na bilo koju benzinsku postaju Petrola i Europetrola na području Republike Hrvatske.
Priređivači nagradne igre koristiti  će podatke u svrhu ove nagradne igre ( izvlačenje dobitnika) i u svrhu budućih marketinških akcija ( slanje marketinških poruka). Svaki sudionik ima pravo sudjelovati onoliko puta koliko obavi kupovina iznad 150 kn na benzinskim postajama Petrola i Europetrola Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća pravila i obveze iz ovih pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
10 iPad-ova u vrijednosti od 28,450,00 kn + PDV
60 iPod shuffle-ova u vrijednosti od 17,100,00 + PDV.

Izvlačenje dobitnika nagrade obavit  će se u  četvrtak  08.11.2011.u Zagrebu. U slučaju da izvučeni račun ne sadrži sve podatke iz  članka 4. ovih pravila, biti  će izvučen drugi. Ispravnost izvlačenja nadgledat  će javni bilježnik i komisija. O tijeku izvlačenja vodi se zapisnik.

Rezultati nagradne igre biti  će objavljeni na web stanicama www. petrol.hr i www.europetrol.hr u roku od 7 (sedam) dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrade biti  će pismeno i/ili telefonski obavješteni  o dobivenoj nagradi.

Detalje nagradne igre možete pogledati u PDF-u.
http://www.petrol.hr/media/pravila.nagradne.igre.apple.pdf

Najnovije nagradne igre

Oglasi