Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

P&G nagradna igra traje od 01.11.2019 do 31.12.2019.

Nagrada je:
1 x automobil FORD FOCUS*
Vrijednost jedne nagrade: 126.990,00 kn, ukupna vrijednost 126.990,00 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe bilo koji darovni komplet P&G robnih marki Herbal Essences, OralB, Gillette i Old Spice, u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
focus, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: focus, 1234/123/1, Ime i prezime, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Fokusiraj se na darove“ te upisati:
ključna riječ: focus, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: focus, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Javorova 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 13.01.2020. u 15h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu.Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade će biti isporučene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila P&G nagradne igra i prijavu putem interneta nakon kupovine kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi