NaslovnicaIzdvojenoP&G nagradna igra: Osvoji automobil Fiat 500 uz Old Spice, Gillette, Venus,...

P&G nagradna igra: Osvoji automobil Fiat 500 uz Old Spice, Gillette, Venus, H&S, Pantene, Herbal Essences, Oral B

P&G nagradna igra uz Old Spice, Gillette, Venus, H&S, Pantene, Herbal Essences, Oral B traje od 01. studenog 2020 do 31. prosinca 2020.

Glavna nagrada je
1 x automobil Fiat 500 1.2 8v (69 KS) Dolce vrijedan 93.857,00 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispune uvjete nagradne igre.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom bilo kojeg darovnog kompleta P&G robnih marki, u bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre. P&G darovni kompleti koji sudjeluju u nagradnoj igri su darovni kompleti sljedećih robnih marki: Old Spice, Gillette, Venus, H&S, Pantene, Herbal Essences, Oral B.

Nakon kupovine proizvoda za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavljuje se na jedan od 2 načina:
1. slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060:
auto, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: auto, 1234/123/1, Ime i prezime, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kune (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijavom se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igrom “Slatko je darivati! Razveseli najdraže pa osvoji Fiat 500 Dolce” uz upisivanje sljedećih podataka:
ključna riječ: auto, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: auto, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Javorova 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 12. siječnja 2021. u 11:00h u službenom sjedištu organizatora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

Organizator će izvučenog dobitnika o dobitku obavijestiti pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo dostavlja na adresu u RH. Nagrade će biti isporučene od strane organizatora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja.

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE