Oglasi

P&G nagradna igra uz Ariel, Jar, Dash, Lenor, Ambi Pur – Osvoji nagrade za čisti kutak sreće

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeP&G nagradna igra uz Ariel, Jar, Dash, Lenor, Ambi Pur - Osvoji...

Trajanje:

P&G nagradna igra uz Ariel, Jar, Dash, Lenor, Ambi Pur traje od 1.10.2021. do 30.11.2021. godine

Nagrade:

 • 5 x perilica rublja Miele WWD120 WCS 8kg – W1 – vrijednost jedne nagrade iznosi 6.590 kn
 • 15 x Bežični štapni usisavač Dyson V8 Animal + – vrijednost jedne nagrade iznosi 3.999 kn
 • 30 x godišnja zaliha Jarovih kapsula za strojno pranje posuđa – vrijednost jedne nagrade iznosi 680 kn

  Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 113.335,00 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj..

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Oglasi

Pravo na sudjelovanje u igri imaju svi sudionici koji u jednoj kupovini na jednom računu kupe bilo koja 2 proizvoda Jar, Ambi Pur, Ariel, Dash i Lenor u bilo kojem KONZUM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju se prijaviti na jedan od 2 načina:

 1. Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060:
  konzum, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
  (Npr.: konzum, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
  Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

ili

 1. Prijavom na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Osvoji nagrade za čisti kutak sreće“ te upisati:
  ključna riječ: konzum, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
  (Npr.: konzum, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 07. prosinca 2021. u 10:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene opravilima nagradne igre koje pristignu Administratoru s datumom slanja najkasnije 30. studenog 2021. u 23:59 sati.

Dostava i isporuka nagrada

Dobitnike će se obaviejstiti o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administratoru pokaže identifikacijski dokument i račun s kojim je napravljena prijava i koji je izvučen, a u protivnom gubi pravo na osvojenu nagradu.

Administrator će dobitnicima dostaviti nagrade u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osamdana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od deset dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

P&G nagradna igra traje od 1.10.2021. do 30.11.2021., a za detaljna pravila i prijavu putem internet stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE