NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeBear Fruits, Pantene, Aussie i Herbal Essences nagradna igra 2021: Svaki dan,...

Bear Fruits, Pantene, Aussie i Herbal Essences nagradna igra 2021: Svaki dan, IPL jedan

Trajanje:

P&G nagradna igra uz Bear Fruits, Pantene, Aussie i Herbal Essences traje u periodu od 1.11.2021. do 31.12.2021. godine

Nagrade:

30 x Braun IPL Silk expert Pro 5 za trajno uklanjanje dlačica, vrijednost jedne nagrade iznosi 4499,90kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja dva proizvoda marki Bear Fruits, Pantene, Aussie i/ili Herbal Essences, u bilo kojem dm prodajnom mjestu ili dm online shopu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nakon kupovine proizvoda potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:

a) poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
• kosa, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

ili

b) prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Svaki dan, IPL jedan“ te upisati:
• ključna riječ: kosa, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: kosa, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
  • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
  • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje i objava dobitnika

U izvlačenju za određeni dan sudjeluju osobe koje su se prijavile u nagradnu igru određenog dana u periodu od 00:00 sati do u 23:59 sati – na primjer: svi sudionici koji se prijave u nagradnu igru u ponedjeljak u periodu od 00:00 sati do u 23:59 sati sudjeluju u izvlačenju dobitnika DNEVNE nagrade u utorak).

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada bit će izvršeno počevši od 2.11. 2021. godine prema ispod navedenom rasporedu, te će shodno tome dnevno biti izvučena 1 nagrada.

Izvlačenje će biti održano u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) pod nadzorom tročlane komisije.

Izvlačenje dobitnika dnevne nagrade za dane ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak bit će izvršeno sljedećeg radnog dana u 14h, dok će izvlačenje dobitnika za dane petak, subota i nedjelja biti izvršeno svakog ponedjeljka u 14h tijekom trajanja nagradne igre.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana posljednjeg izvlačenja na www.nagradne.h

Dostava nagrada

Dobitnike nagrada će o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od osam dana od dana posljednjeg izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se dostavljaju isključivo na adresu u RH

Pravila

P&G nagradna igra uz Bear Fruits, Pantene, Aussie i Herbal Essences povodom blagdana traje do 30.11.2021., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE