NaslovnicaDobitnici nagradne igreP&G nagradna igra uz Gillette, Head & Shoulders, Old Spice, Oral-B i...

P&G nagradna igra uz Gillette, Head & Shoulders, Old Spice, Oral-B i Pantene: Osvojite automobil Hyundai i30

Trajanje:

Nagradna igra uz Gillette, Head & Shoulders, Old Spice, Oral-B i Pantene traje u periodu od 2.11.2023. do 31.12.2023.

Dobitnik

Pogledajte tko je dobitnik nagradne igre na OVOM LINKU

Nagrade:

 • 1 x automobil Hyundai i30 vrijednosti 19.186,76 € (144.562,64 kn*)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

 1. U jednoj kupovini na jednom računu, kupite bilo koji darovni komplet robnih marki Gillette, Head & Shoulders, Old Spice, Oral-B ili Pantene, u bilo kojem KONZUM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.
 2. Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavite se na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060: auto, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: auto, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (0,32 €*), PDV uključen u cijenu.
   ili
  • Prijavom na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “Osvojite Hyundai” te upisati: ključna riječ: auto, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: auto, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)
 3. Sačuvajte račun

Napomene:

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 11.1.2024. u 11:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana posljednjeg izvlačenja na www.nagradne.hr

Obaviještavanje dobitnika

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite stranicu www.nagradne.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x