NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovinePlodine nagradna igra: U Plodinama novim nagrade lovim

Plodine nagradna igra: U Plodinama novim nagrade lovim

Nova nagradna igra Plodine se provodi od 7.6.2021. do 29.8.2021. na svim Plodine prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Ducati MIG-S električni bicikl izrađen po mjeri vrijednosti 30.647,38 kuna
1 x Ducati e-Scrambler električni bicikl izrađen po mjeri vrijednosti 21.429,95 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojim Plodinama naprave kupnju bilo kojeg proizvoda iz DUCATI CORSE HYPERSPACE programa vjernosti.

Kako do Ducati Corse proizvoda uz odličan popust
Skupite odgovarajući broj naljepnica i zalijepite ih na odgovarajuće mjesto. Pri kupnji željenog Ducati Corse proizvoda, prodavaču na blagajni predajte popunjeni kupon do 29.08.2021. i Ducati Corse proizvod je Vaš!

Kako sakupiti naljepnice
U razdoblju od 07.06.2021. do 22.08.2021. za svakih potrošenih 50 kuna u prodajnim centrima Plodine, dobivate po jednu naljepnicu. Naljepnice zalijepite na odgovarajuće mjesto u katalogu.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS-a sadržaja: PLODINE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog
navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i društva New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun
može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6.9.2021. u prostorijama priređivača pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.plodine.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja, kao i o načinu preuzimanja nagrade s obzirom na to da se električni bicikl izrađuje po mjeri dobitnika. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE