NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovinePlodine: Kupi Mardešić srdele, uživaj uz more i gradele!

Plodine: Kupi Mardešić srdele, uživaj uz more i gradele!

Trajanje:

Nagradna igra Plodina uz Mardešić traje od 21.06.2022. do 22.07.2022., kada će se u poslovnicama trgovačkog lanca Plodine

Nagrade:

  • 1 x Ljetovanje 7 dana za četiri osobe u Vili Teona 4* na Dugom otoku
  • 3 x tablet Samsung Galaxy Tab A8
  • 10 x poklon paketa Mardešić

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. Kupiti 5 Mardešić srdela u konzervi bilo kojeg okusa u bilo kojoj poslovnici Plodina
  2. Slikati račun
  3. Poslati račun s osobnim podacima na [email protected]

Napomene:

  • Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji, ali isti broj računa dozvoljeno je koristiti samo jednom.
  • Sudionici su dužni čuvati izvornike računa do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrade održat će se 26.07.2022. u 10:00 sati ujutro u uredu agencije Alert d.o.o., Petra Berislavića 20 u Zagrebu, a u izvlačenju sudjeluju svi ispravno dostavljeni računi s osobnim podacima (ime, prezime, telefon i e-mail, iznos, broj računa, trgovina) zaprimljeni od 21. lipnja 2022. do 2. srpnja 2022.

Svi ispravno dostavljeni računi s osobnim podacima u roku predviđenom ovim Pravilima na adresu [email protected] ulaze u izvlačenje nagradne igre. Izvlačenje će se odvijati metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije.

Izvlačenje će nadzirati tročlana Komisija

Objava dobitnika

Dobitnici nagradna bit će objavljen na profilima društvenim mrežama tvrtke Mardešić d.o.o.

Dobitnik nagrade biti će obaviješten telefonom i pisanim putem o dobitku nagrade u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Sudionici u Nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa).

Preuzimanje nagrada

Nagrade će se preuzimati u prostorijama Priređivača, na adresi Berislavićeva ulica 20, Zagreb. Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze Priređivača Nagradne igre prema dobitniku.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik mora predočiti izvornik(e) računa kojim(a) dokazuje 5 kupnji Mardešić srdela u konzervi bilo kojeg okusa u nekoj od poslovnica Plodina, a koji odgovara podacima s priloženih računa za sudjelovanje u Nagradnoj igri.

Pravila

Za detaljna praila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE