Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra Plodina povodom početka nove školske godine traje od 16.8.2018. do 16.9.2018. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x monitor, računalo, miš, tipkovnica i printer vrijednosti 5.595,00 kn
1 x tablet Everest 10,1“ vrijednosti 799,99 kn
1 x tablet Everest 7“ vrijednosti 449,99 kn
10 x Plodine bon vrijednosti 1.000,00 kn
20 x Kraš poklon paket vrijednosti 28,45 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 17.413,98 kuna.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz asortimana školskog pribora ili bilo koji proizvod marke Epson, PNY, Vivanco, Rampage, Mikado – audio ili bilo koji proizvod robne marke Dukat ili Kraš.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: PLODINE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će se 17. 9. 2018. u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.plodine.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Detaljna pravila nagradne igre možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi