NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojPlodine Zagreb: U Plodinama novim nagrade lovim

Plodine Zagreb: U Plodinama novim nagrade lovim

Ova nagradna igra Plodina je završila, a sve nagradne nagradne igre Plodina možete pronaći na sljedećoj poveznici:
>>> Plodine naradna igra <<<

Nagradna igra Plodina traje od 7.5.2021. do 13.5.2021. u Plodinama u Family Fun & Home Mallu na adresi Ul. Velimira Škorpika 11 u Zagrebu.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x TV SHARP 50Bl5EA vrijednosti 3.199,00 kuna
1 x Nintendo Switch igraća konzola vrijednosti 2.899,00 kuna
1 x Kesper dječji stol + 2 stolice vrijednosti 249,99 kuna
1 x Kesper organizer za dječje igračke vrijednosti 199,99 kuna
2 x Kesper kutija za igračke vrijednosti 119,99 kuna
2 x Kesper dječja klupa i spremnik vrijednosti 219,99 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u Plodinama u Family Fun & Home Mallu naprave kupnju u bilo kojem iznosu i pošalju SMS sadržaja: PLODINE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 17. svibnja 2021. u prostorijama priređivača, a dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika će nadzirati tročlana komisija te će o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.plodine.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Nagradn igra Plodina u Family Fun & Home Mallu u Zagrebu traje do 13.5.2021, a za pravila u PDF-u kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE