Plodine Zagreb: U Plodinama novim nagrade lovim

NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojPlodine Zagreb: U Plodinama novim nagrade lovim
Oglasi

Ova nagradna igra Plodina je završila, a sve nagradne nagradne igre Plodina možete pronaći na sljedećoj poveznici:
>>> Plodine naradna igra <<<

Nagradna igra Plodina traje od 7.5.2021. do 13.5.2021. u Plodinama u Family Fun & Home Mallu na adresi Ul. Velimira Škorpika 11 u Zagrebu.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x TV SHARP 50Bl5EA vrijednosti 3.199,00 kuna
1 x Nintendo Switch igraća konzola vrijednosti 2.899,00 kuna
1 x Kesper dječji stol + 2 stolice vrijednosti 249,99 kuna
1 x Kesper organizer za dječje igračke vrijednosti 199,99 kuna
2 x Kesper kutija za igračke vrijednosti 119,99 kuna
2 x Kesper dječja klupa i spremnik vrijednosti 219,99 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u Plodinama u Family Fun & Home Mallu naprave kupnju u bilo kojem iznosu i pošalju SMS sadržaja: PLODINE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Oglasi

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 17. svibnja 2021. u prostorijama priređivača, a dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika će nadzirati tročlana komisija te će o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.plodine.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Nagradn igra Plodina u Family Fun & Home Mallu u Zagrebu traje do 13.5.2021, a za pravila u PDF-u kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi