NaslovnicaIzdvojenoPodravka i Fant nagradna igra: Mesno ili vege

Podravka i Fant nagradna igra: Mesno ili vege

Trajanje

Fanta nagradna igra koju organizira Podravka održava se od 28.10.2021. do 25.11.2021. u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagrade

  • 1 x Elipso poklon bon u vrijednosti 5.000 kn + paket Fant proizvoda
  • 5 x JBL wireless slušalice + paket Fant proizvoda

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani koji žive u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji, i treće osobe kose su izvršitelji obrade podataka za priređivača.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebnoje:

  1. Na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj kupiti bilo koja 2 proizvoda iz Fant modernog asortimana (Fant špagete bolognese, Fant lazanje, Fant fina variva, Fant zapečena piletina 4 vrste sira, Fant zapečena tjestenina sa šunkom i sirom, Fant piletina s gljivama u umaku od vrhnja i Fant zapečeno povrće)
  2. Prijaviti se na web stranici http://fant.podravka.hr/, učitati sliku računa, odabrati je li tim mesno ili tim vege te obrazložiti svoj odabir.

Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Napomene:

  • Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnoj igri do 31. listopada 2021. u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 6 sudionika. Prijave pristigle nakon navedenog termina nemaju pravo sudjelovanja u igri.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom
  • Sudionik nagradne igre dužan je čuvati dokaze o ispunjenju uvjeta za sudjelovanje u nagradnoj igri za cijelo vrijeme trajanja igre.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Izvlačenje i objava dobitnika

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/odgovor na pitanje zašto tim mesno ili tim vege prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir će se obaviti 4. studenog 2021., a rezultati bit će objaveljeni na web stranici http://fant.podravka.hr/ najkasnije 2. prosinca 2021.

Preuzimanje nagrada

Glavna nagrada bit će organizirana najkasnije u roku od 45 radnih dana od objave rezultata. Dobitnik druge nagrade će nagradu dobiti dostavom na kućnu adresu.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku trideset radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih petnaest dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade.

Pravila i prijava

Nagradna igra Podeavke uz Fant traje do 25.11.2021., a za detaljnija pravila i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE