NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka i Vegeta nagrađuju: Začini Grašinu pjesmu

Podravka i Vegeta nagrađuju: Začini Grašinu pjesmu

Nagradni natječaj Podravke i Vegete se održava od 28.5.2021 do 21.6.2021. godine na području Republike Hrvatske.

Glavna nagrada:
1x paket koji uključuje: večeru za dvije osobe na kojoj će se pridružiti Petar Grašo, 1.000 kn na potrošačkoj kartici + noćenje u organizaciji priređivača za dvije osobe
Ostale nagrade:
5x Vegeta Maestro paketi

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju Podravke i Vegete potrebno je:
1. na stranici https://www.zaciniinspiracije.hr/ dovršiti stih pjesme Petra Graše koristeći barem jedan od ponuđenih pojmova, ali tako da pjesma ne izgubi rimu i bude kreativna.
2. Nakon toga u najviše 800 znakova napisati kome se posvećuje pjesmu te u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj, mjesto, kontakt telefon te e-mail adresa) kako bi završio prijavu.

Sudionici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali mogu biti nagrađeni samo jednom.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire i nagrađuje žiri priređivača. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 21.6.2021. godine u 23:59h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz pravila.

Rezultati nagradnog natječaja, za oba kruga, bit će objavljeni na https://www.zacini-inspiracije.hr/ najkasnije 30.6.2021. godine.

Glavna nagrada bit će organizirana najkasnije u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.
Dobitnici ostalih nagrada primiti će pakete na kućnu adresu dostavnom putem dostaven službe i to najkasnije 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja. Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik obratio Priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Za sudjelovanje i detalje posjetite https://www.zacini-inspiracije.hr/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE