Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagrađuje: Podravka gotovo jelo smaži i održive navike pokaži!

Podravka nagrađuje: Podravka gotovo jelo smaži i održive navike pokaži!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Podravka nagradna igra traje od 14.05.2024 do 17.06.2024. u 23:59:59.

Nagrade:

  • 1 x GARMIN Forerunner 955 Black sportski sat
  • 3 x Dechatlon poklon bon 300 eura
  • 10 x poklon paket Podravka s gulašom i gotovim jelima

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
  1. Posjetiti www.imamo-zicu-za-jela-na-zlicu.podravka.hr/#nn-cta
  2. Riješiti kviz i kreativan zadatak te unijeti osobne podatke (ime i prezime, ulicu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon i e-mail adresu)

Napomena

  • Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 24.06.2024. godine. DObitnike odabire stručni tročlani žiri koji će suditi na temelju kreativnosti dizajna digitalnog amblema.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.imamo-zicu-za-jela-na-zlicu.podravka.hr/ najkasnije 01.07.2024. godine.

Oglasi

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike da ih obavijesti o dobitku putem e-pošte ili telefonski.

Preuzimanje nagrada

Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev Priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom, u protivnom gube pravo na nagradu.

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Oglasi

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.imamo-zicu-za-jela-na-zlicu.podravka.hr/#nn-cta

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x