NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagradni natječaj: Gulaš kombiniraš i nagrade dobivaš

Podravka nagradni natječaj: Gulaš kombiniraš i nagrade dobivaš

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke se održava od 15.6.2023. godine do 15.7.2023. godine u 23:59:59h

Nagrade:

  • 1 x Sup daska Legend
  • 1 x Kanken ruksak
  • 20 x Podravka gulaš poklon paketa

Ukupan broj nagrada: 22

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju iz pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Na internetskoj stranici dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr u prijavnoj formi, koristeći maksimalno 500 znakova, opisati svoju omiljenu gulaš kombinaciju, tj. kako najviše voli jesti gulaš
  2. Unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona, adresu i kućni broj, te mjesto i poštanski broj) kako bi se uspješno završila prijavu

Napomena:

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Odabir dobitnika

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 15.7.2023. godine u 23:59:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno 22 sudionika

Dobitnici nagrada bit će odabrani do 21.7.2023. godine.

Dobitnike odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Članovi žirija bit će odabrani među zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr najkasnije 28.7.2023. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na nagradni natječaj.

Obavijest dobiticnima

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi.

Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x