Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagradni natječaj: Gulaš kombiniraš i nagrade dobivaš

Podravka nagradni natječaj: Gulaš kombiniraš i nagrade dobivaš

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke se održava od 15.6.2023. godine do 15.7.2023. godine u 23:59:59h

Nagrade:

  • 1 x Sup daska Legend
  • 1 x Kanken ruksak
  • 20 x Podravka gulaš poklon paketa

Ukupan broj nagrada: 22

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju iz pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Oglasi

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

Oglasi
  1. Na internetskoj stranici dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr u prijavnoj formi, koristeći maksimalno 500 znakova, opisati svoju omiljenu gulaš kombinaciju, tj. kako najviše voli jesti gulaš
  2. Unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona, adresu i kućni broj, te mjesto i poštanski broj) kako bi se uspješno završila prijavu

Napomena:

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Odabir dobitnika

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 15.7.2023. godine u 23:59:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno 22 sudionika

Dobitnici nagrada bit će odabrani do 21.7.2023. godine.

Dobitnike odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Članovi žirija bit će odabrani među zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Oglasi

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr najkasnije 28.7.2023. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na nagradni natječaj.

Obavijest dobiticnima

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi.

Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.dok-ti-guglas-ja-vec-gulas.podravka.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x