Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj: Gurmanski detektiv!

Podravka natječaj: Gurmanski detektiv!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke se održava od 14.9.2023. godine do 22.10.2023. godine u 23:59:59 h

Nagrade:

 • 3 x Apple iPad 10 Wi-Fi + Cellular 256GB
 • 5 x potrošačka kartica od 100 eura
 • 35 x Podravka poklon paketa

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. Posjetiti stranicu www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr
 2. Otkriti 2 fotografije i pronaći sve razlike među njima nakon čega treba odgovoriti na kreativan zadatak u 500 znakova.
 3. Unijeti svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu)

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a odabran je kao dobitnik nagrade, takav će dobitnik biti smatran nevažećim pri provjeri te mu nagrada neće biti dodijeljena.
 • Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 22.10.2023. godine u 23:59:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno 43 sudionika.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri koji se sastoji od 3 člana koji čine zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 6.11.2023. godine.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji odgovor na nagradni zadatak, prema mišljenju većine članova žirija.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr najkasnije 10.11.2023. godine.

Oglasi

Obavijest dobitnicima

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima Priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.
Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na natječaj i zadovoljio sva pravila.

Dostava nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom, u protivnom gube pravo na nagradu.

Napomena

 • Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada (umjesto nagrade koju mu je stručni žiri Priređivača dodijelio kao nagradu).
 • Nagrada je neprenosiva.
 • Priređivač Nagradnog natječaja ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke, kao niti za neurednu dostavu (kada je dobitnik obaviješten o pristigloj pošiljci, ali ju nije preuzeo).

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x