NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj: Gurmanski detektiv!

Podravka natječaj: Gurmanski detektiv!

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke se održava od 14.9.2023. godine do 22.10.2023. godine u 23:59:59 h

Nagrade:

 • 3 x Apple iPad 10 Wi-Fi + Cellular 256GB
 • 5 x potrošačka kartica od 100 eura
 • 35 x Podravka poklon paketa

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Posjetiti stranicu www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr
 2. Otkriti 2 fotografije i pronaći sve razlike među njima nakon čega treba odgovoriti na kreativan zadatak u 500 znakova.
 3. Unijeti svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu)

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a odabran je kao dobitnik nagrade, takav će dobitnik biti smatran nevažećim pri provjeri te mu nagrada neće biti dodijeljena.
 • Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 22.10.2023. godine u 23:59:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno 43 sudionika.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri koji se sastoji od 3 člana koji čine zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 6.11.2023. godine.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji odgovor na nagradni zadatak, prema mišljenju većine članova žirija.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr najkasnije 10.11.2023. godine.

Obavijest dobitnicima

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima Priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.
Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na natječaj i zadovoljio sva pravila.

Dostava nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom, u protivnom gube pravo na nagradu.

Napomena

 • Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada (umjesto nagrade koju mu je stručni žiri Priređivača dodijelio kao nagradu).
 • Nagrada je neprenosiva.
 • Priređivač Nagradnog natječaja ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke, kao niti za neurednu dostavu (kada je dobitnik obaviješten o pristigloj pošiljci, ali ju nije preuzeo).

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.kad-sve-tece-prirodno.podravka.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x