NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagradni natječaj: Potraga za grill specijalistom

Podravka nagradni natječaj: Potraga za grill specijalistom

Trajanje:

Podravkin nagradni natječaj održava se od 01.07.2023. do 05.07.2023. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske na Facebook stranici Podravka.

Nagrade:

  • 5 x Grill poklon paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Potrebno je imati otvoren svoj osobni i važeći Facebook profil.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici Priređivača i povezanih društava priređivača, te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača kao ni treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja i izvlačenje dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. Ispod objave nagradnog natječaja na Facebook profilu Podravka objaviti komentar koji opisuje kako izgleda vaše idealno roštiljanje.

Napomena

  • Komentar treba objaviti do 5.7.2023. u 23:59 kako biste mogli sudjelovati u nagradnom natječaju.
  • Nagrađeno će biti 5 odgovora/komentara.
  • Prijave će biti moguće samo s pravim imenom i prezimenom sudionika

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana. Odabir dobitnika nagrada obavit će se 12.07.2023. godine.

Ukoliko naziv profila s kojim se prijavio u Nagradni natječaj neće moći dokazati identifikacijskim dokumentom gubi pravo na nagradu nakon čega će biti izabran drugi dobitnik.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Podravka 12.07.2023. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime, naziv profila s Facebooka. Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox (putem poruke) na Facebook stranici Podravka u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu najkasnije 30 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite objavu nagradnog natječaja na Facebook-u.

Za detaljna pravila nagradnog natječaja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x