NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagradni natječaj: Vegeta Maestro paprike – Junakinje svakog jela

Podravka nagradni natječaj: Vegeta Maestro paprike – Junakinje svakog jela

Nagradni natječaja “Vegeta Maestro paprike – Junakinje svakog jela” organizira Podravka na području Republike Hrvatske, a traje od 28. listopada 2020 do 18. stidenog 2020. godine u 23:59 h.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Smart Watch Garmin Fenix 6s silver bijeli remen
5 x Vegeta Maestro poklon paket (Vegeta Maestro proizvodi)

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na stranici https://www.zaciniinspiracije.hr prijaviti se putem online prijavne forme, unijeti potrebne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, država, kontakt broj i e-mail), odabrati svoju junakinju (jednu od Vegeta Maestro paprika – slatka, ljuta ili dimljena) te napisati zašto je baš ona junakinja u kuhinji.

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 18. studenog 2020. godine u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 6 sudionika.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo
jednom. Ukoliko po izvlačenju dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri Podravke, a u obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18.11.2020. godine u 23:59 h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ najkasnije osam dana nakon završetka nagradnog natječaja.

Dobitnici nagrada primit će pakete dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE