NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj: Kad blagdani pokucaju na vrata, spremna je Podravka plata

Podravka natječaj: Kad blagdani pokucaju na vrata, spremna je Podravka plata

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke se održava od 9.12.2021. do 20.12.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske.

Dobitnici

Dobitnici Podravka nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagradni fond uključuje:

  • 10 x poklon paket Podravka delikatesnih mesnih proizvoda

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja i izvlačenje odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba se prijaviti na internetskoj stranici https://meatandmore.podravka.hr/podravka-pravi-domacin/, i u pisanoj formi opisati kako izgleda njegova blagdanska plata koristeći podravka proizvode.

Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresa) kako bi uspješno završio prijavu.

Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 21.12.2021. godine.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri Podravke koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija i najbogatija blagdanska plata prema mišljenju većine članova žirija.

Obavještavanje dobitnika i objava rezultata

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici https://meatandmore.podravka.hr/podravka-pravi-domacin/ najkasnije 28.12.2021.

Priređivač će telefonski obavijestiti odabrane dobitnike nagradnog natječaja u roku od 2 dana od zadnjeg dana definiranog za odabir dobitnika.

Ukoliko priređivač na uspije uspostaviti kontakt s nekim od dobitnika, u roku od sljedećih 7 dana, dobitnici su dužni javiti se priređivaču. Dobitnici koji se u navedenom roku ne jave priređivaču, gube pravo na nagradu te u tom slučaju priređivač zadržava pravo da izabere drugog dobitnika.

Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Za detaljna pravila kliknite OVDE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE