NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj: Svatovsko putovanje

Podravka natječaj: Svatovsko putovanje

Trajanje:

Podravka nagradni natječaj se održava od 28.09.2021. do 18.10.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske na web stranici https://napravi-juhu-stvori-osjecaj.podravka.hr.

Nagradni fond uključuje:

  • 1 x vaučer za putovanje za dvoje na destinaciju po izboru u Republici Hrvatskoj (u vrijednosti 12.000 kn) + 3.000 kn na potrošačkoj kartici
  • 20 x paket Podravka Svatovskih juha (jedan paket sadrži 100 kom juha)

Pravo sudjelovanja

U Nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Sudionik koji će eventualno biti odabran kao dobitnik morat će moći dokazati svoj identitet identifikacijskim dokumentom, u suprotnom gubi pravo na nagradu nakon čega će biti izabran drugi dobitnik.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja i izvlačenje odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju Podravke potreno je:

  1. Na web stranici www.napravi-juhu-stvori-osjecaj.podravka.hr napisati kreativne bračne zavjete
  2. Unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, država, kontakt telefon te e-mail adresu)

Odabir dobitnika

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri Podravke koji se sastoji od 3 člana i to prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 21.10.2021. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18.10.2021. godine u 23:59h.

Objava rezultata

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici https://napravi-juhu-stvori-osjecaj.podravka.hr najkasnije 29.10.2021. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja. Priređivač će obavijestiti eventualne dobitnike o osvojenoj nagradi. Svaki od eventualnih dobitnika obavezan je javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Način i rok preuzimanja nagrada

Glavna nagrada bit će organizirana najkasnije u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Dobitnici ostalih nagrada će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti. Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik pismeno obratio Priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Pravila

Podravka nagrani natječaj traje do 18.10.2021., a za pravila i sudjelovanje posjetite www.napravi-juhu-stvori-osjecaj.podravka.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE