Oglasi

Podravka natječaj uz igricu: Smaži paštetu na plaži!

NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj uz igricu: Smaži paštetu na plaži!

Natječaj Podravke se održava od 7.7.2021 do 7.8.2021. godine na području Republike Hrvatske

Nagrade su:
3x JBL XTREME 3 – prijenosni bežični, vodootporni bluetooth zvučnik
10x Podravkin piknik set (rashladna torba, podloga za sjedenje na pikniku, reketi za rekreaciju, paket Podravka paštete (2x 7 okusa Podravka pašteta, krpa Podravka paštete))

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na stranici https://samomazi.podravka.hr odigrati igricu, tj. uhvatiti padajuće crvene paštete, izbjegavajući sive, te na taj način skupiti dovoljan broj bodova. Ako u 30 sekundi korisnik uspije skupiti 10 pašteta, otvara mu se nagradno pitanje na koje treba što kreativnije odgovoriti u maksimalno 800 znakova. Na kraju korisnik mora u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresa) kako bi završio prijavu.

Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave, tj. odgovora odabire i nagrađuje žiri Podravke, a u obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 07.08.2021. godine u 23:59h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://samomazi.podravka.hr najkasnije 27.08.2021. godine. Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za detalje nagradnog natječaja i sudjelovanje posjetite samomazi.podravka.hr

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE