Podravka natječaj uz igricu: Smaži paštetu na plaži!

NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj uz igricu: Smaži paštetu na plaži!
Oglasi

Natječaj Podravke se održava od 7.7.2021 do 7.8.2021. godine na području Republike Hrvatske

Nagrade su:
3x JBL XTREME 3 – prijenosni bežični, vodootporni bluetooth zvučnik
10x Podravkin piknik set (rashladna torba, podloga za sjedenje na pikniku, reketi za rekreaciju, paket Podravka paštete (2x 7 okusa Podravka pašteta, krpa Podravka paštete))

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na stranici https://samomazi.podravka.hr odigrati igricu, tj. uhvatiti padajuće crvene paštete, izbjegavajući sive, te na taj način skupiti dovoljan broj bodova. Ako u 30 sekundi korisnik uspije skupiti 10 pašteta, otvara mu se nagradno pitanje na koje treba što kreativnije odgovoriti u maksimalno 800 znakova. Na kraju korisnik mora u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresa) kako bi završio prijavu.

Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave, tj. odgovora odabire i nagrađuje žiri Podravke, a u obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 07.08.2021. godine u 23:59h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://samomazi.podravka.hr najkasnije 27.08.2021. godine. Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za detalje nagradnog natječaja i sudjelovanje posjetite samomazi.podravka.hr

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi