NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka: Probudi vatrenog u sebi i osvoji Samsung televizor

Podravka: Probudi vatrenog u sebi i osvoji Samsung televizor

Podravka nagradni natječaj traje od 11.6. do 11.7.2021. godine u 23:59 h na području Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x Samsung 50“ The Frame Smart 4K TV 2020 + vreća za sjedenje

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, zainteresirani sudionik treba na stranici https://meatandmore.podravka.hr/ skinuti službeni AR Instagram filtar „Vatreni u meni“, koristeći taj filtar snimiti public Instagram Story (fotografija ili video) te spomenuti @podravka_hrvatska i staviti hashtag #probudivatrenogusebi.

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri priređivača. Žiri će se pri odabiru dobitnika voditi kriterijem kreativnosti, odnosno dobitnik će biti onaj tko napravi najkreativniji Instagram Story (fotografiju ili video) koristeći navedeni filtar.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni najkasnije 21.7.2021. godine na web stranici https://meatandmore.podravka.hr/.

Objava nagrađenog dobitnika uključivat će naziv profila s Instagrama s kojim je izvršena prijava.

Objavljeni dobitnik je obavezan javiti se u inbox Instagram profila Podravka Hrvatska sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, mjesto stanovanja, adresa e-pošte i broj mobitela) u roku od osam dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi. Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja (rezervni dobitnik).

Dobitnik će nagradu primiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za pravila i preuzimanje filtera kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE