Oglasi

Polleo Sport nagradna igra za Gymstick Rowing Machine

NaslovnicaBesplatne nagradne igrePolleo Sport nagradna igra za Gymstick Rowing Machine

Trajanje:

Nagradna igra traje od 17.9.2021. u 10:00 h do 3.10.2021. u 23:59 h i odvija se na Polleo Sport društvenim mrežama.

Nagrade:

Gymstick, GR 6.0 Rowing Machine, ukupne maloprodajne vrijednosti 5.900 kn, PDV uključen.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili druge usluge.

Pravo sudjelovanja

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju trajanja nagradne igre ispune tražene podatke na web stranici Polleo Sporta te se prijave u Lozaltz club Polleo Sporta.

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati radnici društva priređivača, povezanih društava i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ove nagradne igre kao i članova njihovih užih obitelji te članovi Povjerenstva za izvlačenje dobitnika

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je popuniti tražene podatke na stranici: promo.polleosport.hr/backtogym te se učlaniti u Loyalty club Polleo Sporta.

Postojeći članovi Loyalty kluba također mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Postupak prijave je isti kao za nove članove: potrebno je ostaviti tražene podatke na promo stranici.

Napomene:

Samo prijave koje su u razdoblju trajanja nagradne igre ispunjene na promo stranici i na kojima je dana privola za obradu osobnih podataka u svrhu nagradne igre smatraju se valjanima

Svaki sudionik može sudjelovati samo jednom

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika provodi se 4.10.2021. od 10 h do 18 h u prostorijama sjedišta Priređivača, metodom slučajnog odabira.

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici Polleo Sporta i Facebook Stranici Polleo Sporta u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrade

Priređivač će u roku od 1 dan nakon izvlačenja dobitnika, obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja putem emaila koji je naveo u prijavi.

Nagrada će biti poslana na adresu dobitnika ili se može preuzeti u dogovoru s Priređivačem do trideset dana od proglašenja dobitnika.

Ako dobitnik ne podigne nagradu u gore navedenom roku, Priređivač će ga dodatno pisanim putem na jedan od kontakata navedenih u prijavi obavijestiti o dobitku u roku od 8 dana od isteka navedenog roka i ostaviti mu naknadni rok za realiziranje nagrade koji ne smije biti kraći od 8 niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti

Pravila i sudjelovanje

Za detaljnija pravila i prijavu posjetite https://polleosport.hr/pravila_back2gym

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE