NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljePolleo Sport: Velika Optimum Nutrition nagradna igra

Polleo Sport: Velika Optimum Nutrition nagradna igra

Optimum Nutrition nagradna igra traje od 1. studenog 2018. i završava u 00.01 h, 01. siječnja 2019. Svi zahtjevi moraju biti izvršeni do 00.01 na datum završetka.

Nagradni fond uključuje:
2 x slušalice B&O Play H3
3 x Galaxy Watch
10 x Zoe Wanted tajica
10 x Zoe Sparkle Sweater
10 x Gym bagova
15 x Polleo majica muških
15 x Polleo majica ženskih
15 x foam rollera
20 x Gold Standard Recovery Pack
50 x Water Jugs
200 x Gold Standard Whey Trial
1000 x GS shaker
2400 x kodova s popustom na asortiman Optimum Nutrition od 10%

Kako sudjelovati?
Za početak sudjelovanja u promociji, potrebno je kupiti promotivno pakiranje 100% Whey Gold Standard 2740 g ili promotivno pakiranje Amino Energy 90 g + 100% Gold Standard Whey 108 g koji ima promo naljepnicu te sadrži promotivni kod. Promotivni paket koji sadrži promotivni kod možete kupiti u svim poslovnicama Polleo Sporta u Republici Hrvatskoj i online trgovini za vrijeme trajanja promotivnog razdoblja.

Nakon pronalaska promotivnog koda unutar promotivne naljepnice, potrebno je prijaviti se na web stranicu prema uputama na naljepnici. Nakon prijave na na web stranicu, bit će potrebno unijeti promotivni kod. Također je potrebno unijeti kontakt podatke, adresu, e mail adresu i telefonski broj. Stanovnici Republike Hrvatske mogu nazvati besplatni broj telefona 0800 200 167 te tamo navesti promotivni kôd kako bi zatražili nagradu.

Prihvatljivi kodovi će se odmah potvrditi i nagrada će biti odmah poslana u izabrane Polleo Sport poslovnice. Polleo Adria d.o.o. može zatražiti dokaz o kupnji, tako da se sudionicima promocije preporučuje zadržavanje originalne naljepnice koja sadrži promotivni kôd. Polleo Adria drži pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji, ako bude zatraženo, ne dostavi naljepnicu s promotivnim kodom kao dokaz o kupnji. Jedna osoba može unijeti samo jedan kod.

Nagrade će biti moguće prikupiti u odabranoj Polleo Sport poslovnici. Ako je nagrada kod sa promotivnim popustom na Optimum Nutririon asortiman, tada je potrebno promotivni kod isprintati te donijeti u poslovnicu ili unijeti u za to predviđeno polje na webshopu Polleo Sporta.

Unos koda i detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE