NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPolleosport nagradna igra 2021 na Tifonu: Fitness kutak te nagrađuje!

Polleosport nagradna igra 2021 na Tifonu: Fitness kutak te nagrađuje!

Polleosport nagradna igra 2021 održava se od 01. travnja 2021. u 00:00 sati (po hrvatskom vremenu) i traje do 30. travnja 2021. godine u 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu), a odvija se na svim Tifon prodajnim mjestima.

Nagradni fond uključuje:
5 x POLLEO SPORT BON pojedinačne vrijednosti 2.000,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 10.000 kuna (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske koje u svoje ime i za svoj račun na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu natoče EVO gorivo u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna i kupe jedan od proizvoda iz Polleo Sport ponude. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati radnici društva priređivača, povezanih društava i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ove nagradne igre kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca).

Nakon kupnje EVO goriva na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu u minimalnoj vrijednosti od 100 kn te kupnje jednog od proizvoda iz Polleo Sport ponude trebaju ispuniti formular za prijavu na web stranici https://promo.polleosport.hr/tifon.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem različitih računa i osvojiti više nagrada. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre provest će se 03. svibnja 2021. Nagradno izvlačenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika priređivača) koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira. Proglašenje dobitnika nagradne igre održat će se u prostorijama sjedišta priređivača 03. svibnja 2021. godine do 18:00 sati.

Imena dobitnika svih nagrada biti će objavljena na web stranici https://promo.polleosport.hr/tifon i Facebook Stranici Polleo Sporta u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Priređivač će u roku od jedan dan nakon izvlačenja dobitnika, obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja putem emaila koji je naveden na kuponu. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice. Ako dobitnik ne podigne nagradu u gore navedenom roku, priređivač će ga dodatno pisanim putem na jedan od kontakata navedenih na kuponu obavijestiti o dobitku u roku od osam dana od isteka navedenog roka i ostaviti mu naknadni rok za realiziranje nagrade koji ne smije biti kraći od osam niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila Pollesport nagradne igre i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE