Polleosport nagradna igra 2021 na Tifonu: Fitness kutak te nagrađuje!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPolleosport nagradna igra 2021 na Tifonu: Fitness kutak te nagrađuje!
Oglasi

Polleosport nagradna igra 2021 održava se od 01. travnja 2021. u 00:00 sati (po hrvatskom vremenu) i traje do 30. travnja 2021. godine u 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu), a odvija se na svim Tifon prodajnim mjestima.

Nagradni fond uključuje:
5 x POLLEO SPORT BON pojedinačne vrijednosti 2.000,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 10.000 kuna (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske.

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske koje u svoje ime i za svoj račun na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu natoče EVO gorivo u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna i kupe jedan od proizvoda iz Polleo Sport ponude. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati radnici društva priređivača, povezanih društava i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ove nagradne igre kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca).

Nakon kupnje EVO goriva na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu u minimalnoj vrijednosti od 100 kn te kupnje jednog od proizvoda iz Polleo Sport ponude trebaju ispuniti formular za prijavu na web stranici https://promo.polleosport.hr/tifon.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem različitih računa i osvojiti više nagrada. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre provest će se 03. svibnja 2021. Nagradno izvlačenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika priređivača) koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira. Proglašenje dobitnika nagradne igre održat će se u prostorijama sjedišta priređivača 03. svibnja 2021. godine do 18:00 sati.

Imena dobitnika svih nagrada biti će objavljena na web stranici https://promo.polleosport.hr/tifon i Facebook Stranici Polleo Sporta u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Priređivač će u roku od jedan dan nakon izvlačenja dobitnika, obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja putem emaila koji je naveden na kuponu. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice. Ako dobitnik ne podigne nagradu u gore navedenom roku, priređivač će ga dodatno pisanim putem na jedan od kontakata navedenih na kuponu obavijestiti o dobitku u roku od osam dana od isteka navedenog roka i ostaviti mu naknadni rok za realiziranje nagrade koji ne smije biti kraći od osam niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila Pollesport nagradne igre i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi