NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPolleosport: Osvoji 5 kg Rio Mare tune

Polleosport: Osvoji 5 kg Rio Mare tune

Nagradni natječaj započinje 5.5.2021. i traje do 31.5.2021.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1. mjesto = 5 kg tunjevine neto (15 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 15 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)
2. mjesto = 2 kg tunjevine neto (6 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 6 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)
3. mjesto = 1 kg tunjevine neto (3 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 3 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju od 05.05.2021. u 00:00sati (po hrvatskom vremenu) do 31.05.2021. godine u 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu), na bilo kojem Polleo Sport prodajnom mjestu ili webshopu ostvare kupovinu Rio Mare proizvoda a pritom se prijave na Polleo Sport Leoclub profil.

Leoclub aplikacija bilježi svaku kupnju Rio Mare proizvoda na Polleo Sport prodajnom mjestu ili webshopu. U nagradnom natječaju sudjeluju svi kupci Rio Mare proizvoda, a poredak se formira tako da se zbroje iznosi svih kupovina po jedinstvenom Leoclub profilu, a kupac koji u zadanom periodu u zbroju svojih kupovina potroši najveći financijski iznos na Rio Mare proizvode, osvaja nagradu. Prvoplasiranih troje kupaca osvojit će nagrade koje su predviđene za prva tri mjesta. Ako dvije osobe imaju jednak financijski iznos, tada dijele veću nagradu, dok se manja nagrada poništava. Da bi se prijavio za sudjelovanje u nagradnom natječaju dovoljno je da se kupac prijavi na svoj Leoclub profil prije same kupovine.

Proglašenje dobitnika provest će se 1.6.2021. Nagradno proglašenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) koji će nadgledati ispravnost. Imena dobitnika svih nagrada bit će objavljena na Facebook Stranici Polleo Sporta u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja.

Priređivač će u roku od 1 dan nakon izvlačenja dobitnika, obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja putem emaila koji je naveden na kuponu. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Nagrada se ne dodjeljuje ako dobitnik ne preuzme nagradu u gore naznačenim rokovima; ako dobitnik ne zadovoljava uvjete za sudjelovanje u nagradnom natječaju; ako dobitnik obavijesti Priređivača da ne želi preuzeti nagradu; ako dobitnik dostavi Priređivaču lažne/netočne osobne podatke u drugim slučajevima kada dodjela nagrade ne bi bila moguća ili zakonita.

Detaljna pravila nagradnog natječaja možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE