NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickalicePOM-BAR nagradna igra: Svaki zalogaj pretvori u igru i veselje jer POM-BÄR...

POM-BAR nagradna igra: Svaki zalogaj pretvori u igru i veselje jer POM-BÄR ispunjava želje!

Trajanje:

POM-BAR nagradna igra traje od 01.09.2022. do 30.09.2022. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum online prodavaonicu (dalje u tekstu: Konzum prodajna mjesta).

Nagrade:

 • 15 x Aircash kartica s iznosom od 1.000 kuna
 • 15 x KONZUM poklon kartica vrijednosti 150 kuna
 • 30 x POM-BÄR poklon paket vrijednosti 85 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre:

 1. Na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti POM-BÄR proizvode u minimalnom iznosu od 10 kuna (1,33 EUR).
 2. Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
  • Slanjem SMS-a sadržaja: POMBAR, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60777 (2,40 kn ili 0,32 € / SMS)
   ili
  • Ispunjavanjem Internet obrasca na www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 03.10.2022. u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.intersnack.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Pravila i prijava

Prijavu putem web stranice možete napraviti na www.intersnack.hr/news/igra-i-veselje-pocinju-uz-pom-bar/

Za detaljna pravla POM-BAR nagradne igre posjetite www.intersnack.hr/pravila/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE