Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Pringles nagradna igra “Pringlaj i osvoji” traje od 25.4.2019. do 3.6.2019. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
5 x Električni romobil SEGWAY Kick-ES1, pojedinačne vrijednosti 3.999,00 kuna
5 x Sportski sat Garmin Vivoactive 3 Music, pojedinačne vrijednosti 200,00 kuna
5 x Kamera GoPro Hero7 Silver, pojedinačne vrijednosti 1.748,75 kuna
5 x Poklon kartica s iznosom od 1.000,00 kuna
50 x Pringles poklon paket, pojedinačne vrijednosti 70,87 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupe bilo koja dva Pringles proizvoda u pakiranju od 165g ili 160g. Za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na jedan od načina:
1) Poslati SMS sadržaja: PRINGLES, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2) Ispuniti web obrazac na www.pringlajiosvoji.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).
Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.
Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će 4. 6. 2019. uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila Pringles nagradne igre i prijavu nakon kupnje posjetite https://pringlajiosvoji.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi