Pringles nagradna igra 2021

Pringles nagradna igra traje od 16.3.2021. do 20:00 h 13.7.2021.

Nagradni fond uključuje 720 nagrade:
i. 52 x kategorija 1:
1 x pametna nogometna lopta uključujući 1 x bežično postolje za punjenje 1 x USB kabel za punjenje, s aplikacijom koja se povezuje s loptom za uređaje s operativnim sustavom iOS i Android.
ii. 200 x kategorija 2:
1 x nogometna lopta Adidas Tango Rosario; 1 x torba Adidas Tiro Duffle; i 2 x Pringles sklopiva gola (nogometne lopte isporučuju se ispuhane i bez pumpe).
iii. 45 x kategorija 3a:
e-voučer za Kitbag u vrijednosti od 55 EUR (može se zamijeniti na Kitbag.com)
iv. 136 x kategorija 3b:
e-voučer za Kitbag u vrijednosti od 27,5 EUR (može se zamijeniti na Kitbag.com) i
v. 287 x kategorija 3c:
e-voučer za Kitbag u vrijednosti od 11 EUR (može se zamijeniti na Kitbag.com)

Promotivna akcija otvorena samo državljanima Poljske i Hrvatske u dobi od 18 godina ili starijima.

Glavno promotivno razdoblje traje od 11:00 h 16. ožujka 2021. do 20:00 h 13. srpnja 2021. Prijave se mogu izvršiti svaki dan od 11:00 do 20:00 tijekom glavnog promotivnog razdoblja.

Produljeno promotivno razdoblje za sve prijave zaprimljene od 20.01 dana 13. srpnja 2021. do 23.59 dana 10. kolovoza 2021. bit će uključene produljeno promotivno razdoblje.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionici trebaju:
1. kupiti limenku Pringlesa
2. posjetiti Football.Pringles.com i unijeti 19-znamenkastu šifru koja se nalazi na dnu limenke Pringlesa;
3. registrirati se za Kellogg’s račun ako ga još nemaju ili se prijaviti putem svog korisničkog računa s neke od društvenih mreža,
4. dovršiti izazov u igri s pločicama (“izazov”) tako da u što kraćem vremenu preslože pločice kako bi otkrili cijelu sliku.

Prijave se mogu izvršiti svaki dan od 11:00 do 20:00 tijekom glavnog promotivnog razdoblja.

Svakom pojedinom šifrom ostvaruje se pravo na jednu prijavu u ovu promotivnu akciju. Za svaku novu prijavu potrebna je nova šifra.
Prije prijave dobitnici moraju sačuvati račun artikla na kojem je navedeno vrijeme i datum kupnje, te limenku s dobitnom šifrom jer ih se u bilo koje doba može zatražiti provjera radi primitka nagrade.

6 sudionika koji uspješno dovrše izazov u najkraćem vremenu smatrat će se dobitnicima. Sve neosvojene nagrade iz bilo kojeg dana prenijet će se u fond nagrada za natjecanje sljedećeg dana.

U slučaju izjednačenog rezultata dvije ili više osoba zbog istog vremena dovršetka, s tim će se sudionicima kontaktirati i zamolit će ih se da odgovore na sljedeće pitanje: „Kako bi proslavio nogometni gol?”:
Prijave zaprimljene na temelju prethodnog članka 14. ocjenjivat će neovisna treća strana na temelju:
a. originalnosti,
b. kreativnosti i
c. humora.

Obavijest dobitnicima glavnog promotivnog razdoblja: S konačnim dobitnikom (koji će se utvrditi prema najbržem dovršetku izazova ili odgovoru na pitanje kontaktirat će se putem e-pošte u roku od 28 dana od dovršetka izazova na mrežnoj stranici Pringlesa ili odgovorom na pitanje iz članka 14. Nagrada će zatim biti poslana na e-poštu ili poštansku adresu navedenu na Kellogg’s računu dobitnika.

Za detaljna pravia i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE