NaslovnicaBesplatne nagradne igreRadenska natječaj: Zagrli stablo svim srcem

Radenska natječaj: Zagrli stablo svim srcem

Trajanje:

Nagradni natječaj Radenske traje od 27.9.2021. do 17.10.2021.

Nagrade:

 • 30 x poklon paketa Radenske koji sadrži majicu i torbu (svaki tjedan 10 nagrada)

Razdoblje u kojem sudionik dostavlja fotografiju, odn. razdoblje u kojem se fotografije ocjenjuju (krug):

 • 27.09.2021 od 00:00 sati do 3.10.2021. do 23:59 sati
 • 4.10.2021 od 00:00 sati do 10.10.2021. do 23:59 sati
 • 11.10.2021 od 00:00 sati do 17.10.2021. do 23:59 sati

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj.

U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora i partneri organizatora koji su izravno povezani s provedbom natječaja, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, trebate se prijaviti s pomoću internet obrasca koji se nalazi na adresi www.srcemzasutra.hr/zagrli-stablo-svim-srcem, pri čemu trebate

 1. Navesti ime i prezime, korisnički naziv ili nadimak i adresu elektroničke pošte.
 2. Priložiti fotografiju na temu nagradnog natječaja na kojoj: je prikazano kako grle stablo.

Napomene:

 • Kriteriji su odabira dobitnika su: sadržaj, originalnost i kreativnost fotografije.
 • Svaki neprikladan, neprimjeren ili uvredljiv sadržaj bit će uklonjen, a sudionici će biti isključeni iz daljnjeg tijeka nagradnog natječaja. Organizator zadržava pravo procjene prikladnosti i primjerenosti sadržaja.
 • Sudionik jamči da je poslana fotografija njegovo vlastito autorsko djelo, odn. da je od autora pribavio sve potrebne suglasnosti u skladu s važećim Zakonom o autorskim i srodnim pravima za javno objavljivanje (uključujući suglasnost za emitiranje, reemitiranje ili sekundarno emitiranje), stavljanje na raspolaganje javnosti, javno emitiranje, javno prikazivanje i bilo kakvo drugo korištenje sadržaja.
 • Sudionik jamči da je on osobno prikazan na snimci ili da je od eventualnih trećih strana koje su prikazane na snimci dobio sve potrebne suglasnosti za javno otkrivanje.
 • Ako na snimci ima maloljetnih osoba, sudionik mora za objavu dobiti suglasnost roditelja ili zakonskih skrbnika tih maloljetnih osoba.

Odabir pobjednika i dostava nagrada

O dobitnicima nagrada, odnosno pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu sljedećih osoba: Ana Krstulović, Brigita Krog i Goran Bader .
Rezultati odabira pobjednika su konačni. Žalba nije moguća.

Korisničke nazive ili nadimke dobitnika nagradnog natječaja organizator će objaviti na stranicama www.srcemzasutra.hr/zagrli-stablo-svim-srcem/dobitnici najkasnije u roku od 72 sata po završetku odgovarajućeg kruga.

Dobitnici će biti obaviješteni o osvojenoj nagradi elektroničkom poštom u roku od sedam dana od dana objave dobitnika na mrežnim stranicama.

Dobitnik se mora javiti u roku od 15 dana od potvrde primitka elektroničke pošte s dodatnim podacima koji su potrebni organizatoru za dostavu nagrade (ime i prezime i adresa stalnog boravka).

Osvojene nagrade dobitnicima će biti poslane preporučenom poštom na adresu koju su oni dostavili elektroničkom poštom, i to najkasnije u roku od sedam dana od primitka dodatnih informacija. Ako dobitnik ne preuzme poštom poslanu nagradu, smatra se da se odrekao nagrade, čime prestaje bilo kakva organizatorova obveza prema njemu. Nagrada se ne može zamijeniti za gotovinu ili bilo koju drugu nagradu navedenu u ovim pravilima.

Pravila Radenska natječaja i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovenje posjetite www.srcemzasutra.hr/zagrli-stablo-svim-srcem

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE