2016-reckitt-benckiser-2016-nagradna-igra-uz-calgon-cillit-cillit-bang-ili-finish-stop-kamencu

Dosadašnja imena dobitnika se nalaze OVDJE
Nagradna igra uz Calgon, Cillit, Cillit Bang ili Finish traje  za pojedine trgovine:
• Konzum: 23. rujna 2016. od 00:00 sati do 03. listopada 2016. do 24:00 sati.
• Spar: 03. listopada 2016. od 00:00 sati do 31. listopada 2016. do 24:00 sati.

GLAVNE NAGRADE
1 X BOSCH PERILICA RUBLJA
1 X BOSCH PERILICA POSUĐA
Dnevna Igra u trgovinama Spar
: za vrijeme trajanja Igre za 29 (dvadeset i devet) dana Igre izvlači se ukupno 29 (dvadeset i devet) dnevnih nagrada, za svaki dan po 1 (jedan) komad i to periodično 1 (jedan) dan nakon dnevne prijave u 12:00 (dvanaest sati i nula minuta) sati svakoga dana. Sudionici koji pobjede u dnevnoj igri nagrađuju se s 1 (jednim) komadom bona za kupnju u vrijednosti od 250,00 (dvije stotine i pedeset) kuna u lancu trgovina u kojem je sudionik prvotno i kupio proizvode. Mjesto uporabe bonova za kupnju se ne može birati. Tržišna vrijednost dnevnih nagrada iznosi ukupno 7.250,00  kuna.
Dnevna Igra u trgovinama Konzum: za vrijeme trajanja igre za 11 (jedanaest) dana igre izvlači se ukupno 29 (dvadeset i devet) nagrada na način 2 (dve) nagrade dnevno a zadnjih 7 (sedam) dana 3 (tri) nagrade i to u vremenski periodično 1 (jedan) dan nakon dnevne prijave u 12:00 (dvanaest sati i nula minuta) sati svakoga dana. Sudionici koji pobjede u dnevnoj igri nagrađuju se s 1 (jednim) komadom bona za kupnju u vrijednosti od 250,00 (dvije stotine i pedeset) kuna u lancu trgovina u kojem je sudionik prvotno i kupio proizvode. Mjesto uporabe bonova za kupnju se ne može birati. Tržišna vrijednost dnevnih nagrada iznosi ukupno 7.250,00 kuna.

Kako sudjelovati?
U igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe proizvode u trgovinama definiranim u 4.1. i to bilo koje veličine pakiranja. Za važeće sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti najmanje 2 proizvoda od sljedećih: svi proizvodi marke Calgon, Cillit, Cillit Bang ili Finish i ispuniti jedan od dva uvjeta
– pošalje broj računa koji se nalazi na računu i time dokaže kupnju najmanje 2 (dva) proizvoda kojim sudjeluju u Igri, kao i vrijeme prijave na Internetsku stranicu www.stopkamencu.hr (u daljnjem nastavku teksta: Promocijska internet stranica), i pored toga upiše osobne podatke (puno ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i adresu e-pošte),
– kao i da sačuva račun, koji dokazuje kupnju, u roku od 30 (trideset) dana od zaključivanja Igre, u čitljivom i neoštećenom stanju, čime istodobno prihvaća sve uvjete pravila ove Igre, i u slučaju pobjede u nagradnoj igri, prihvaća da će račun koji dokazuje kupnju morati pokazati Administratoru ili Organizatoru.

Za detaljna pravila  https://www.stopkamencu.hr

Najnovije nagradne igre