NaslovnicaBesplatne nagradne igreRenault Sport vodi vas na VN Mađarske

Renault Sport vodi vas na VN Mađarske

renault-velika-nagrada-madjarske-vn

Osvojite jednodnevno putovanje na utrku Formule 1 za Veliku nagradu (VN) Mađarske na stazi Hungaroring u Budimpešti.

Nagradna igra traje od 21. ožujka 2011. god. do zaključno 10. svibnja 2011. godine  na web stranici nagradne igre http://nagradna-igra.renault-sport.hr

U nagradnoj igri se sudjeluje putem web stranice nagradne igre i ispunjavanjem e-upitnika. Pravilnim slanjem e-upitnika osoba postaje sudionik.

Jedna osoba može sudjelovati u nagradnoj igri samo s jednom e-mail adresom. Ukoliko postoji sumnja da je ista osoba sudjelovala u nagradnoj igri upotrijebivši više različitih ili istih e-mail adresa, priređivač je može bez odlaganja i neopozivo isključiti iz nagradne igre (u daljnjem tekstu: isključiti; isključen; isključenje). Isto pravilo vrijedi i u slučajevima kada više osoba sudjeluje s jednom e-mail adresom. U tom će slučaju priređivač imati pravo isključiti sve osobe koje su sudjelovale s jednakom e-mail adresom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 17. svibnja 2011. god. u 12:00 sati na adresi priređivača (Radnička cesta 47, 10000 Zagreb) i pod nadzorom Povjerenstva za izvlačenje.

Računalni sustav će iz cjelokupnog mnoštva sudionika izvući dobitnika iz e-bubnja za izvlačenje po sistemu slučajnog odabira.

FOND NAGRADA

GLAVNA NAGRADA:
2 x jednodnevno putovanje na utrku Formule 1 za Veliku nagradu (VN) Mađarske na stazi Hungaroring u Budimpešti, sektor GOLD 3 (nedjelja, 31. srpnja 2011. god.); vrijednost pojedinačne ulaznice je 2.440,00 kn; prijevoz dobitnika na utrku uključen je u cijenu;

OSTALE NAGRADE:

15 x Majica RS (15 x 64,64 kn);

15 x Kapa RS (15 x 52,42 kn);

5 x Ruksak RS (5 x 113,52 kn);

5 x USB ključ (5 x 76,86 kn);

10 x Optički miš Renault (10 x 72,78 kn);

Objava dobitnika
Svi dobitnici izričito dozvoljavaju objavu svog imena i prezimena na web stranici nagradne igre i u e-mail porukama priređivača i za navedeno od priređivača neće zahtijevati naknadu ili odštetu.

Svi će dobitnici biti objavljeni na web stranici nagradne igre najkasnije u roku od 8 dana nakon obavljenog izvlačenja dobitnika.

Više o nagradnoj igri i za sudjelovanje posjetite stranicu
http://nagradna-igra.renault-sport.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE