Oglasi

S Hlapićem na zimovanje

Oglasi

hlapic-nagradna-igra-2011-na-zimovanjeU nagradnoj igri možete sudjelovati kupovinom proizvoda “Hlapićev čips”, “Hlapićev flips” ili “Hlapić desert banana”. Sudionikom nagradne igre smatra se svaka osoba koja na adresu koju je odredio priređivač nagradne igre,u kuverti dostavi cjelovite ambalaže proizvoda, i to ukupno 10 komada ambalaža bilo kojih od proizvoda (“Hlapićev čips”, “Hlapićev flips” ili “Hlapić desert banana”). Na omotnici treba biti čitko napisana adresa pošiljatelja.
Adresa za dostavu omotnica je: Dječja televizija, Katančićeva 3, 10000 Zagreb.
Obavezno treba staviti naznaku: Za nagradnu igru “S Hlapićem na zimovanje”

Nagradni fond igre “S Hlapićem na zimovanje” ukupne je vrijednosti 15.343,00 kn, a sastoji se od sljedećih nagrada:

-1 nagradnog putovanja, zimovanja za max. 4 člana obitelji dobitnika, u Kranjskoj Gori (Slovenija) u periodu 08-15.01.2012.g.
Putovanja uključuje smještaj u hotelu i prehranu (polupansion), u vrijednosti od 10.843,00 kn

Oglasi
Oglasi

-10 “Poklon bonova za Hlapićev dućan” u Zagrebu, Katančićeva 3 na iznos od 200,00 kn kojeg dobitnik u “Hlapićevom dućanu” može zamijeniti za bilo koje proizvode u tom iznosu

– 50 “Hlapićevih novogodišnjih paketa iznenađenja” u kojem će se nalaziti proizvodi “Hlapić” proizvodača Ajax distribucija d.o.o., ukupne vrijednosti 50,00 kn po paketu

Izvlačenje nagrada bit će realizirano 04.12.2011., javno, u programu Dječje televizije, Katančićeva 3, 10000 Zagreb

Dobitnici će o rezultatima izvlačenja biti pismeno obaviješteni u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnicima “Poklon bonova za Hlapićev dućan” i “Hlapićevih novogodišnjih paketa iznenađenja” nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu, najkasnije 30 dana od dana izvlačenja.
Iznimno, dobitniku nagradnog putovanja, zimovanja, vaucher za korištenje smještaja bit će dostavljen najkasnije do 23.12.2011.

Više o nagradnoj igri na stranici www.hlapic.net

Oglasi
Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi