Saponia nagradna igra uz Faks i Ornel traje od od 07.11.2019. do 10.01.2020. do 23:59:59 sati.

Nagradni fond uključje:
1. nagrada: Automobil Peugeot 108, u vrijednosti 82.245 kn
2.-11. nagrada: POKLON PAKET SAPONIJE
12.-21. nagrada: POKLON PAKET KANDITA

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu Konzum plus d.o.o., na jednom računu izvrše kupnju proizvoda FAKS HELIZIM I ORNEL.
Nakon kupovine proizvoda potrebno je poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60478: Ključnu riječ SAPONIA, broj računa, ime i prezime, adresa i grad (npr. SAPONIA 1234/123/1, Ivan Horvat, Osječka bb, 31000 Osijek). Cijena SMS-a je 2,40 kn (PDV uključen).Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Isti račun moguće je prijaviti samo jednom.
Isti korisnik u nagradnoj igri može sudjelovati s više računa, ali jedan korisnik može dobiti najviše 1 nagradu. Priređivač nagradne igre zadržava pravo tražiti na uvid račun kao dokaz. Ako sudionici nagradne igre pošalju pogrešne, nepravilne ili izmišljene brojeve računa, Priređivač i Konzum plus d.o.o. ne snose nikakvu odgovornost. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem SMS-ova, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave.

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 13.1.2020. u 11:00 sati, a u njega ulaze prijave pristigle do zaključno 10.1.2020.g. do 23:59:59 sati. Izvlačenje će se izvršiti iz jedinstvene baze podataka svih prijava pristiglih putem SMS poruka, nasumičnim odabirom putem računala u prostorima Konzum, Radnička Cesta 49, Zagreb. Ispravnost izvlačenja nadzirat će javni bilježnik i komisija od 3 predstavnika Saponije.

Rezultati i dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Saponije i Facebook stranici Saponia te na internet stranici www.konzum.hr najkasnije 2 radna dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave.

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu. Detaljna pravila nagradne igre Saponije možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi