NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeSaponia nagradna igra 2021: Faks helizim i Ornel - miriše na ljubav

Saponia nagradna igra 2021: Faks helizim i Ornel – miriše na ljubav

Trajanje:

Nagradna igra traje od 15.10.2021. do 15.12.2021.

Dobitnici

Dobitnici Saponia nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagrade:

GLAVNE NAGRADE:

 • 10 x Wellness and beauty vikend za 2 osobe u hotelu Ambasador*, Opatija i beauty tretmani lica i kolekcija kozmetike My Skin za 2 osobe u Poliklinici Poliderma u Hotelu Ambasador, Opatija. Pojedinačna vrijednost glavne nagrade iznosi 13.000 kn (ukupne vrijednosti 130.000 kn)

Opis glavne nagrade

Glavna nagrada Wellness and beauty vikend za 2 osobe u hotelu Ambasador*, Opatija i beauty tretmani lica i kolekcija kozmetike My Skin u Poliklinici Poliderma u Hotelu Ambasador, Opatija uključuje:

 • 1 x nagradni voucher za boravak u Hotelu Ambasador* u Opatiji na bazi 2 noći/3 dana za 2 osobe, bogati buffet doručak i buffet večera, korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, korištenje spa zone i fitness centra
 • 1 x nagradni voucher za 2 osobe za beauty tretmane lica i kolekciju kozmetike My Skin u Poliklinici Poliderma u hotelu Ambasador, Opatija za korištenje usluga Poliklinike u vrijednosti 10.000,00 kn

Glavna nagrada može se iskoristiti do 01.04.2022. Korištenje nagrade moguće je uz rezervaciju boravka minimalno 7 dana prije datuma dolaska. Nagrada se ne može prenositi na druge osobe.

Ostale nagrade:

 • 10 x Shu Shu mikrofon, pojedinačne vrijednosti 399,00 kn
 • 10 x Shu Shu parfem, pojedinačne vrijednosti 299,00 kn
 • 10 x Shu Shu toaletna voda, pojedinačne vrijednosti 299,00 kn
 • 10 x Majushka slušalice, pojedinačne vrijednosti 259,00 kn
 • 40 x poklon paket Saponije, pojedinačne vrijednosti 200,00 kn
 • 20 x Bojanka Modna pustolovina, pojedinačne vrijednosti 39,90 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj, osim radnika Saponije d.d. Osijek, Liburnia Riviera Hoteli.d. d., radnike Poliklinike Poliderma te članova njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja

Pravo sudjelovanja n nagradnoj igri ostvaruje svaki sudionik koji za vrijeme trajanja nagradne igre:

 1. izreže markice u minimalnom zbroju 10 bodova (na ambalaži proizvoda nalaze se markice s brojem /1 bod, 2 boda, 3 boda, 4, 5, 8 ili 10 bodova) s bilo kojeg od sljedećih proizvoda: FAKS HELIZIM SHU SHU I ORNEL SHU SHU (Faks helizim Shu Shu 65 g, 260 g, 780 g, 2,21 kg, 3,25 kg; Faks gel Shu Shu 900 ml, 2,5 L; Faks kapsule Shu Shu 14 kom i Ornel Shu Shu 900 ml, 1,8 L, 2,7 L)
 2. Izrezane markcei zajedno sa osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) pošalje na adresu:

Saponia d.d.,
M. Gupca 2.
Za nagradnu igru „Faks helizim i Ornel – miriše na ljubav“.
31 000 Osijek,

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem kuverti, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Nagradno izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje nagrada održat će se 22.12.2021.s početkom u 11:00 sati u prostorima Saponije Osijek uz nadzor komisije od 3 predstavnika Saponije.

Nagradno izvlačenje će se obaviti nakon miješanja kuverti u prigodnom prostoru, te izvlačenjem kuverti dok se ne izvuku sve nagrade.

Rezultati izvlačenja i dobitnici bit će objavljeni na internet stranici www.saponia.hr i Facebook stranici Saponia, najkasnije 2 radna dana nakon izvlačenja.

Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Rok i način preuzimanja nagrada

Nagrade će biti uručene osobno ili poštom, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke, te svojim potpisom da je preuzeo nagradu, priznaje da prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku.

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti MF RH.

Pravila Saponija nagradne igre

Saponia nagradna igra 2021 traje do 15.12.2021., a detaljna pravila nagradne igre možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE