NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeSaponia: Kupi Kalodont i SMS-aj do vrijednih nagrada

Saponia: Kupi Kalodont i SMS-aj do vrijednih nagrada

Trajanje:

Kalodont nagradna igra traje od 20.05.2022. 00:00:00 sati do 30.06.2022. do 23:59:59 sati, a priređivač nagradne igre je Saponia.

Nagrade:

  • 3 x Samsung Galaxy A32 5G (4/64) Black EE 2.099,00 kn
  • 30 x poklon bon Dm-a u iznosu od 100 kn
  • 10 x poklon paket Saponia u vrijednosti 200 kn
  • 10 x poklon paket Kandita u vrijednosti 100 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj osim radnika Saponije d.d. Osijek, Dm-drogerie markt d.o.o. (Hrvatska), Administratora te članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre:

  1. Na bilo kojem maloprodajnom mjestu „Dm-drogerie markt d.o.o.“ (Hrvatska) ili na online shopu izvrše kupnju KALODONT paste za zube.
  2. Nakon kupovine proizvoda pošalju SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60141: Ključnu riječ KALODONT, broj računa, ime i prezime, adresa i grad (npr. KALODONT 1234/123/1, Ivan Horvat, Osječka bb, 31000 Osijek). Cijena SMS-a je 2,40 kn (PDV uključen).

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 04.07.2022. u 11:00 sati, a u njega ulaze prijave pristigle do zaključno 30.06.2022.g. do 23:59:59 sati.

Izvlačenje će se izvršiti iz jedinstvene baze podataka svih prijava pristiglih putem SMS poruka, nasumičnim odabirom putem računala u prostorima Saponije d.d.

Objava imena dobitnika

Rezultati izvlačenja i imena dobitnika bit će objavljeni na internet stranicama Saponije i Facebook stranici Saponia najkasnije 2 radna dana nakon izvlačenja.

Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti uručene osobno, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke, te svojim potpisom da je preuzeo nagradu, priznaje da prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku.

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske.

Detaljna pravila

Za detaljna pravila kalodont nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE