NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaSber banka nagradna igra: Uz elektroničku poštu do iPada

Sber banka nagradna igra: Uz elektroničku poštu do iPada

[vc_message]Najnovija Sber bank nagradna igra se nalazi OVDJE[/vc_message]

Nagradna igra Sber banke traje od 15.10.2020. do 20.1.2021. godine

Nagrade su:
5 x Apple iPad 7, 10.2“, Wi-Fi, 32 GB, Space Grey

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su klijenti Sberbank.

Ako ste Sberbank klijent u razdoblju od 5.10.2020. do 20.1.2021. ugovorite e-mail (elektroničku poštu) za dostavu izvadaka po svim Sberbank proizvodima/uslugama ispunite prijavnicu za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Dobitnici će biti izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira između sudionika koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja.
Izvlačenje nagrada održat će se 25.1.2021. godine na adresi Sberbank d.d., Varšavska 9, Zagreb. Ispravnost izvlačenja će nadgledati tročlana komisija.

Sberbankće obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u pisanom obliku u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada se vrši u prostorijama/poslovnici Sberbank d.d., Varšavska 9, Zagreb, ili iznimno u nekoj drugoj poslovnici Sberbank d.d., u dogovoru s dobitnikom

Banka će za svaku e-mail adresu ugovorenu za primanje izvadaka izdvojiti 2 kune za podršku projekata za zaštitu i očuvanje prirode u 2021. godini!

Za ispunjavanje prijavnice i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE