Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Schwarzkopf nagradna igra u dm trgovinama traje od 1.3. do 31.3.2018.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x profesionalno fotografiranje* (pojedinačna vrijednost 5.625,00 kuna)
5 x polaroidni fotoaparat (pojedinačna vrijednost 559,20 kuna)
20 x Schwarzkopf poklon paket (pojedinačna vrijednost 127,68 kuna)
*Profesionalno fotografiranje moguće je iskoristiti u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu ili Zadru. Ako dobitnik nije iz jednog od navedenih gradova, troškove putovanja za dobitnika snosi Henkel, a sve ostale troškove koji mogu nastati snosi dobitnik.

Schwarzkopf nagradna igra – kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Schwarzkopf Gliss ili Pure Color, za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj dmdrogerie markt prodavaonici u Republici Hrvatskoj. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „SCHWARZKOPF, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: SCHWARZKOPF, 12345/1250/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.
Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ukoliko sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može, osim glavne nagrade, osvojiti samo jednu tjednu i jednu dnevnu nagradu. Račun je potrebno sačuvati do kraja nagradne igre kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. 4. 2018. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.  Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici www.schwarzkopf.com.hr

Pravila nagradne igre i objavu dobitnika možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi