NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaSignal nagradni natječaj 2021 na Facebooku

Signal nagradni natječaj 2021 na Facebooku

Signal nagradni natječaj traje od 19.03. 2021. do 25.03.2021. na Signal Hrvatska Facebook stranici.

Nagrade su:
10 x SIGNAL paket proizvoda koji sadrži sljedeće proizvode: pasta za zube Signal Long Active Charcoal, dječja pasta za zube, četkica za zube Charcoal, dječja četkica za zube, vodica za usta Charcoal, čarape Signal i bočica s vodom

Zadatak je da sudionik između 19.03.2021 i 25.03.2021 posjeti Facebook stranicu na kojoj je objavljen nagradni natječaj https://www.facebook.com/SignalHrvatska i u sklopu objave natječaja napiše svoj kreativni odgovor na pitanje o izgovorima svoje djece zašto ne žele prati zube te pri tome ispoštuje sva pravila zadatka koja se od njega traže kako bi osvojio nagradu.

Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja natječaja.

Nagrade će biti dodijeljene 10 dobitnika s najkreativnijim komentarima, a koji će biti izabrani glasanjem tročlane komisije koju je imenovao priređivač nagradnog natječaja. Odabir najkreativnijih komentara odvijat će se na način da će svaki od članova tročlane komisije koju je imenovao Priređivač odabrati 10 najkreativnijih komentara po njihovom mišljenju. Komentirat će bodove s bodovima od 1 do 10, a najkreativniji dobiva 10 bodova. Ako nekoliko komentara dobije isti broj bodova, glasavanje unutar tročlane komisije će se ponoviti na način da se ponovno boduju komentari koji su prethodno dobili isti broj glasova.

Svi dobitnici bit će objavljeni na Facebook stranici https://www.facebook.com/SignalHrvatska ili pod komentarima objave o nagradnom natječaju na Facebook stranici.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE