NaslovnicaBesplatne nagradne igreSky Cola natječaj: Realno, Sky ispit položiš i nagrade osvojiš

Sky Cola natječaj: Realno, Sky ispit položiš i nagrade osvojiš

Nova Sky Cola nagradna igra se nalazi na linku: >> Sky Cola nagradna igra <<

Trajanje:

Sky Cola natječaj traje od od 30.9.2021. do 31.10.2021. godine u 23:59 sati, a odnosi se na područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nagrade:

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:

  • 1x Genesis Seaborg 350 volan za video igrice
  • 5x Xiaomi Mi Smart Band 6 pametni sat
  • 10x Xiaomi Redmi AirDots bluetooth slušalice
  • 15x XO Bluetooth F19 black
  • 20x Sky Cola poklon paket

Pravo sudjelovanja u Sky Cola natječaju

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini starije od 18 godina na dan početka natječaja, izuzev zaposlenika organizatora, i pružatelja usluga, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) – kao i niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog Natječaja.

Nagradu u sklopu natječaja ne može osvojiti ni osoba koja je osvojila nagradu u sklopu bilo kojeg natječaja Organizatora koji se odvijao na Facebook, Instagram ili web stranici Organizatora u posljednja 3 mjeseca od datuma početka batječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno putem forme na web stranici www.osvjezavajucesvoja.com/ napisati svoju smiješnu priču iz školskih/fakultetskih dana.

Organizator neće imati pristup korisnikovim profilima na društvenim mrežama, niti će se koristiti i pristupati korisnikovim podacima na društvenim mrežama, osim onih podataka koji su javno dostupni. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz natječaja.

Odabir dobitnika

Dobitnike natječaja izabrat će stručni žiri organizatora na temelju kreativnosti.

Dobitnici natječaja bit će objavljeni 2.11.2021. godine u 16 h na web stranici natječaja https://osvjezavajucesvoja.com/.

Dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem objave na službenoj Facebook i Instagram stranici organizatora kao i na web stranici nagradnog natječaja te putem e-mail adrese koju je sudionik prethodno unijeo u formu za prijavu (https://osvjezavajucesvoja.com/). Za preuzimanje nagrade dobitnik je obavezan Organizatoru dostaviti osobne podatke putem maila (ime, prezime, adresu i broj telefona). Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan potpisati dokument potvrde o preuzimanju nagrade te ga dostaviti Organizatoru poštom ili u elektronskom obliku putem e-maila.

U slučaju da se dobitnik ne javi u roku od 48 sati, organizator ima pravo proglasiti novog dobitnika natječaja na temelju sljedećeg najkreativnijeg odgovora prema odluci žirija.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovanje posjetite www.osvjezavajucesvoja.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE