NaslovnicaBesplatne nagradne igreSnickers i Orbit: Aktiviraj svoj um i tijelo

Snickers i Orbit: Aktiviraj svoj um i tijelo

Trajanje:

Snickers i Orbit nagradni natječaj se provodi od 01.09.2023. u 00:00 sati do 01.11.2023. do 23.59 sati na web stranici www.marsactiv.com

Nagrade:

 • 5 x set personaliziranih online paketa treninga mobilnosti (funkcionalna vježba koja pomaže poboljšati pokretljivost i spriječiti bolove u zglobovima) s influencerom Paula Šolc
 • 5 x set personaliziranih paketa online fitness treninga s influencerom Fran Lauš

Ukupan broj nagrada: 10

Priređivač

FM agencija d.o.o., Ljubljana, Slovenija, matični broj 2263211, OJB SI48179515

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Na natječaju mogu sudjelovati samo fizičke osobe – starije od 18 godina, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici organizatora ili korisnika ili podružnice te bilo koje tvrtke uključene u organiziranje i provedbu bilo koje aktivnosti vezane uz organiziranje i provedbu Natječaja, kao ni članovi njihovih obitelji ili rodbine.

Kako sudjelovati?

 1. Skeniraj QR kod koji se nalazi na promotivnom pakiranju Snickersa kao i na promotivnom materijalu Snickersa i Orbita koji je postavljen na prodajnim mjestima-maloprodajnim trgovinama
 2. Na stranici www.marsactiv.com unesi svoje podatke (ime i prezime, dob i broj telefona)
 3. Odaberi jednu od dvije ponuđene rubrike: plavu rubriku “UM” za Orbit ili smeđu “TIJELO” za Snickers.
 4. Ulaskom u odobrenu rubriku, učitaj fotografiju (do 5 mb) ili video materijala (do 15 mb) u javnu galeriju u kojem treba što kreativnije prikazati kako osvježava svoj um ili obnavlja energiju kada je umoran.
 5. Fotografije/video zapisi bit će vidljivi u galeriji tek nakon provjere i odobrenja administratora

Napomene:

 • Jednu fotografiju/videozapis jedan sudionik može prijaviti samo jednom tijekom trajanja natječaja, pri čemu svaki sudionik ima pravo učitati najviše 3 fotografije/videozapisa (ukupno)
 • Fotografije/video zapisi trebaju odgovarati temi natječaja te kumulativno ispunjavati sve navedene uvjete iz pravila
 • Sadržaj Izvornost fotografija/video zapisa isključiva je odgovornost sudionika. Organizator zadržava pravo diskvalificirati fotografije, sudionike za koje se sumnja da nisu originalna kreacija sudionika, odnosno one fotografije/video zapise koji su tuđi

Fotografije/videozapis moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

 • moraju biti originalne i realistične, istinite, u skladu s temom Natječaja, bez naslova, logotipa, robnih marki ili bilo kojeg drugog sadržaja koji bi mogao uključivati autorska prava osim onih sudionika
 • moraju biti u rezoluciji ne većoj od 5 MB za fotografije i 15 MB za videozapis
 • ni na koji način se ne smiju koristiti neprikladno za kršenje ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih osoba, ili za zagovaranje, agitiranje ili oglašavanje od strane Sudionika u bilo koju svrhu.
 • ne smiju sadržavati sliku/izgled maloljetnika ispod 18 godina, niti životinje
 • ne smiju prikazivati konzumaciju duhana ili alkohola, vozačke dosjee, promicanje mržnje ili neodgovornog ponašanja i sl.
 • nemaju blasfemičan, klevetnički, nepristojan, seksualno eksplicitan, opscen, uvredljiv, politički i/ili kulturno osjetljiv sadržaj, ili sadržaj koji promiče nasilje, mizoginiju ili upućuje na nezakonite aktivnosti, ili koji promiče diskriminaciju ili koji krši prava treće strane ili zakon, ili koji stavlja Organizatora u nepovoljnu poziciju

Odabir pobjednika

Žiri imenovan od strane organizatora (koji će se sastojati od influencera koji će sudjelovati u realizaciji nagrade kao i predstavnika korisnika) će zajednički odabrati 10 (pet iz svake sekcije) najkreativnijih fotografija/videozapisa koji odgovaraju temi natječaja.

Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, a nagrada je osobna i za jednu osobu.

Nagrada nije prenosiva, te nije dopuštena nikakva zamjena ili isplata nagrada u gotovini, nagrada se neće predati/dodijeliti trećoj osobi, već samo provjerenom dobitniku nagrade.

Objava dobitnika

Imena svih najuspješnijih sudionika bit će objavljena na mrežnoj stranici www.marsactiv.com u roku od najviše 5 radnih dana od dana utvrđivanja valjanosti sudjelovanja.

Obavijest korisnicima

U slučaju da se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na objavu putem dostavljenoga telefonskoga broja u roku od 5 radnih dana od dana objavljivanja objave kao jedan od najuspješnijih sudionika ili u slučaju da se utvrdi da nije zadovoljio sve uvjete Natječaja, nagrade će zadržati organizator.

Realizacija nagrada

Nagrade će biti dostupne za realizaciju u skladu s izravnim dogovorom između influencera i svakog dobitnika.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.marsactiv.com

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x