Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Za dobitnike Snikers nagradne igre kliknite OVDJE

Snickers nagradna igra traje od 2. rujna 2019.g. počevši od 00:01 do zaključno 01. listopada 2019.g. u 23:59.

Nagradni fond sastoji se od:
5 Xiaomi M365 black električnih romobila, pojedinačna vrijednost = 4.248,75kn
10 GoPro HERO 7 black kamera, pojedinačna vrijednost = 2.841,56kn
100 Lunch kutija, pojedinačna vrijednost = 60,70 kn

Sudjelovati u Snickers nagradnoj igri mogu sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj kupe istom transakcijom (na istom računu) bilo koja 2 pakiranja čokoladice Snickers, Twix, M&M’s, Maltesers, Bounty ili Mars te koje ispune ostale uvjete propisane pravilima nagradne igre.

Da bi sudjelovalo u nagradnoj igri potrebno je u aplikaciju na web stranici www.snickers.hr upisati broj računa kojim je izvršena kupnja 2 pakiranja čokoladica i svoje osobne podatke nužne za provođenje ove nagradne igre (ime i prezime, adresa i kućni broj, mjesto stanovanja (grad), poštanski broj, telefonski broj), kao i da pošalje fotografiju predmetnog računa na kojem je jasno vidljiva kupnja gore navedenih proizvoda.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati kao dokaz ispunjavanja uvjeta iz ove Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid kod podizanja nagrade te ima pravo odbiti uručenje nagrade onom Sudioniku koji ne može dati na uvid predmetni račun.
Slanjem ispravne prijave putem aplikacije sudionik ostvaruje pravo sudjelovati u nagradnoj igri ukoliko raspolaže odgovarajućim prijavljenim originalom računa s kojim se prijavio u nagradnu igru. Svaki Sudionik može sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim računima (različiti brojevi računa) temeljem kojih je kupio bilo koja 2 pakiranja čokoladice Snickers, Twix, M&M’s, Maltesers, Bounty ili Mars. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput za sudjelovanje u Nagradnoj igri. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe te će prijave biti proglašene nevažećima.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se dana 3. listopada 2019. u 12:00 sati u prostorijama priređivača.
Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačit će se redom najprije treće nagrade, zatim druge, a posljednje će se izvlačiti prve nagrade. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija koju će sačinjavati dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik Izvršitelja, a o tijeku izvlačenja voditi će se zapisnik. Komisija će provjeriti jesu li dobitnici ispunili sve uvjete potrebne za sudjelovanje u nNagradnoj igri, odnosno jesu li sudjelovali u Nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se prijava nekog sudionika/dobitnika proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji stekne pravo na nagradu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena. Imena svih Dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na web stranici www.snickers.hr

Za detaljna pravila Snickers nagadne igre i prijavu nakon kupnje klikni OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi