NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviSomersby nagradna igra 2023: Somersby igra za ključ novog Twinga

Somersby nagradna igra 2023: Somersby igra za ključ novog Twinga

Trajanje:

Somersby nagradna igra traje od 15.5.2023 do 30.6.2023.

Nagrade:

 • 1 x Renault TWINGO equilibre SCe 65 vrijednosti 15.359,95 € / 115.729,50 kn
 • 505 x Somersby poklon paket vrijednosti 15,70 € / 118,29 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici trgovačkog društva Carlsberg Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

 1. Za ostvarivanje prava na sudjelovanje potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju bilo kojeg Somersby proizvoda.
 2. Prijavu za sudjelovanje potrebno je slanjem broja računa na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS-a poruke sadržaja: SOMERSBY, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 0,32 € / 2,40 kn, PDV uključen.
   ili
  • Ispunavanjem obrazac na www.somersby.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Važno!

Broj prijava putem obrasca na stranici www.somersby.hr ograničen je na tri prijave dnevno po osobi (tri prijave na istu osobu i tri prijave na isti kontakt broj mobitela ili telefona).

Napomene:

 • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će održano 3.7.2023. u prostorijama priređivača.

Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.somersby.hr

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu i

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.somersby.com

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x