Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova Spar nagradna igra se održava se u svim maloprodajnim objektima Priređivača društva SPAR Hrvatska d.o.o. u periodu od 14.2.2018. do 13.3.2018. i ima jedno kolo.

Fond nagrada sastoji se od
10 AMERICAN EXPRESS nagradnih kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000 kuna po kartici.
Ukupna vrijednost fonda nagrada: 100.000,00 kn
Kartice će biti iskoristive u roku od jedne godine od dana izdavanja.

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja ima svaki kupac koji u periodu od 14.2.2018. do 13.3.2018. u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama i SPAR trafikama kupi najmanje jedan S-BUDGET proizvod. Prilikom izdavanja računa na blagajni, kupac će dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Kupon izlazi automatski iz blagajne za kupljen minimalno jedan S-BUDGET proizvod. U svakom SPAR-u i INTERSPAR-u nalazi se po jedna kutija za ubacivanje kupona. Na kuponu je potrebno upisati ime i prezime, adresu, broj mobitela i e-mail adresu. Kupon treba ispuniti i ubaciti u za to predviđeno mjesto najkasnije do 18.3.2018.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 23.3.2018.godine u 11 sati u Intersparu Retkovec, Branimirova 181. Izvlačenje će biti objavljeno najmanje tjedan dana unaprijed na stranici www.spar.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja putem preporučene pošte ili e-mailom. Nagrade će se moći preuzeti u odabranom SPAR supermarketu i INTERSPAR hipermarketu uz predočenje važeće osobne iskaznice ili putovnice. Detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi