NaslovnicaBesplatne nagradne igreSpar nagradni natječaj: Osvoji American Tourister kofer!

Spar nagradni natječaj: Osvoji American Tourister kofer!

Trajanje:

Sparov nagradni natječaj traje od 21.06.2023. do 27.06.2023. u 23:59 h.

Obavijest Spara

30.06.20223 14:00:
“Dragi svi, naša službena Facebook stranica SPAR Hrvatska trenutno je sakrivena od strane Facebooka zbog tehničkih poteškoća. Radimo na otklanjanju problema i vjerujemo da će stranica uskoro biti aktivna. Na Facebook stranici SPAR Hrvatska organizirali smo nagradni natječaj “Osvoji American Tourister kofer”, a dobitnike smo trebali proglasiti i objaviti danas, 30.6.2023. S obzirom na to da je stranica privremeno nedostupna, dobitnike ne možemo proglasiti jer nam je onemogućeno objavljivanje sadržaja, a naši korisnici ne mogu pristupiti stranici. Molimo sve pratitelje i one koji su sudjelovali u natječaju za razumijevanje i strpljenje. Nakon što stranica ponovno bude aktivna i vidljiva svim našim korisnicima, proglasit ćemo dobitnike sukladno Pravilima nagradnog natječaja. Hvala na razumijevanju!”

www.facebook.com/dobartekspar/

Nagrade:

  • 1 x veliki American Tourister kofer
  • 1 x srednji American Tourister kofer
  • 1 x mali American Tourister kofer

Ukupno će biti nagrađeno 3 dobitnika. Svaki dobitnik osvaja po jedan kofer različite veličine i ima pravo izabrati boju kofera.

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj registrirane na društvenoj mreži Facebook.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici organizatora (SPAR Hrvatska d.o.o.), kao i njihovih obitelji te svih osoba koje su na bilo koji način uključene u organizaciju natječaja.

Kako sudjelovati?

Potrebno je pod objavu nagradnog natječaja na Spar Facebook stranici ostaviti komentar u kojem navodite osobu s kojom bi se teleportirali te nam na kreativan način opisati na koje bi se mjesto teleportirali te što bi prvo stavili u svoj novi kofer.

Napomena:

  • Jedan korisnik može samo jednom sudjelovati u nagradnom natječaju, odnosno može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika

Po završetku nagradnog natječaja, stručni žiri odabire 3 najkreativnija komentara koji dobivaju nagrade iz nagradnog fonda.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni u komentaru ispod objave Nagradnog natječaja u roku 3 radna dana od završetka natječaja.

Preuzimanje nagrada

U istom komentaru biti će zamoljeni da se jave u inbox pretinac Facebook stranice SPAR Hrvatska u roku od najviše 72 sata, radi dogovora o slanju nagrade.

Napomena dobitnicima

  • Ako dobitnici ne odgovore na obavijest u roku od 72 sata, gube pravo na nagradu.
  • Od dobitnika će se tražiti osobni podatci (ime i prezime, adresu, e-mail i broj telefona) koji će biti proslijeđeni trećoj strani Suradnika u svrhu slanja nagrada. Podatci će biti obrisani unutar 10 radnih dana od preuzimanja nagrada.
  • U slučaju da se utvrdi da dobitnici ne ispunjavaju uvjete ili da su na neki drugi način povrijedili pravila Nagradnog natječaja nagrada im neće biti dodijeljena.

Pravila

Za sudjelovanje u Sparovom nagradnom natječaju u posjetite Spar Facebook stranicu

Za detaljna pravila kliknite OVDJE.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x