Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Staropramen nagradna igra traje od 04.11.2019. do 08.12.2019. na području Republike Hrvatske u svim prodajnim mjestima Plodine d.d.

Ukupan fond nagrada nagradne igre se sastoji od sljedećih nagrada:
3 x Staropramen frižider by SMEG
3 x SMEG blender
3 x SMEG toster

Proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:
Brand/Robna marka Vrsta pakiranja Oznaka količine pakiranja
Staropramen Limenka 0,5L
Staropramen Dark Limenka 0,5L
Staropramen Limenka, multipakiranje 4 x 0,5L
Staropramen Povratna boca 0,5L

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti Staropramen pivo navedeno na popisu proizvoda koje sudjeluju u nagradnoj igri na način da je na jednom računu jedan proizvod Staropramen piva na bilo kojem prodajnom mjestu Plodine d.d.
Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri na dva načina ali uvijek s novim brojem računa, putem SMS- i prijavom preko web stranice.
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: PLODINE, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen)
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
Nakon slanja SMS poruke sa svim podacima, kupac će primiti SMS poruku sadržaja: „Postovani, hvala sto ste sudjelovali u nagradnoj igri.“ te ista neće biti naplaćena kupcu.
ili
2. Prijavom podataka je putem web stranice www.staropramen.com/hr/promotions/staropramen-smeg-nagradna-igra

Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom te će u tom slučaju kupac će primiti poruku o tome.

Izvlačenje dobitnika nagrada održavati će se 09. prosinca 2019. godine u 10:30 sati u prostorijama Priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb, uz prisustvo predstavnika priređivača. Dobitnici nagrada se izvlače iz baze svih pristiglih tekstualnih SMS poruka poslanih na broj 60478 i web prijava nasumičnim odabirom.

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici www.staropramen.com/hr/promotions/staropramen-smeg-nagradna-igra najkasnije osam dana po završetku nagradne igre. Nagrade će biti uručene nakon ispitivanja istovjetnosti izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa koji su sudionici, odnosno dobitnici dužni sačuvati do dana preuzimanja nagrade. Za detaljna pravila Staropramen nagradne igre u Word formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi