NaslovnicaIzdvojenoStaropramen nagradna igra 2020: UHVATI TRENUTAK - NOVOM VRHUNSKOM KAMEROM na Samsungu S20...

Staropramen nagradna igra 2020: UHVATI TRENUTAK – NOVOM VRHUNSKOM KAMEROM na Samsungu S20 Ultra!

Staropramen nagradna igra započinje u 00:00 h 29.6.2020. godine i traje do 23:59 h dana 26.7.2020. godine., a traje u svim prodajnim mjestima KONZUM plus d.o.o., uključujući i Konzum.hr /web prodavaonicu.

Nagradni fond uključuje:
10 x Mobitel Samsung Galaxy S20 Ultra 128GB

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetni državljani Hrvatske osim zaposlenika Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika KONZUM.

Staropramen proizvodi i pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:
Staropramen Limenka 0,5L
Staropramen Dark Limenka 0,5L
Staropramen Limenka, multipakiranje 4 x 0,5L
Staropramen Povratna boca 0,5L

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti proizvod Staropramen piva ili iz obitelji Staropramen definiranih pravilima, na bilo kojem prodajnom mjestu Konzum plus d.o.o./ Konzum.hr, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Nakon kupovine kupac se može prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri na dva načina ali uvijek s novim brojem računa, putem SMS- i prijavom preko web stranice.

1. Slanjem tekstualne SMS porukue sadržaja: KONZUM, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60050. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Prijavom putem web stranice www.staropramen.com/hr/promotions/konzum-nagradna-igra

Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom te će u tom slučaju kupac će primiti poruku sadržaja:
„Postovani, ovaj broj racuna je vec jednom iskoristen za sudjelovanje u nagradnoj igri i ne moze se koristiti vise puta. Molimo probajte s drugim brojem.“ te ista neće biti naplaćena kupcu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održavati će se 28.7.2020. godine u 10 sati u prostorijama Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb, uz prisustvo predstavnika priređivača. Izvlačenje će se obaviti iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom jednog trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici.

Rezultati izvlačenja, odnosno popis dobitnika biti će objavljeni na web stranici www.staropramen.com/hr/promotions/konzum-nagradna-igra najkasnije 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE