NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviStaropramen nagradna igra: Osvoji iPhone 14 Pro

Staropramen nagradna igra: Osvoji iPhone 14 Pro

Trajanje:

Staropramen nagradna igra traje u periodu od 18.09.2023 do 31.10.2023

Nagrade:

 • 10 x mobitel iPhone 14 Pro pojedinačne vrijednosti 1.324,99€/ 9.983,14kn

Ukupan broj nagrada: 10

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH (fizičke osobe).

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposleni u društvu Zagrebačke pivovare d.o.o.,
zaposlenika KONZUM plus d.o.o / Konzum.hr /web prodavaonica, zaposlenika poduzeća
(GELD DATA, 404 agencija, BBDO) koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre.

Staropramen proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri

Brand/Robna markaVrsta pakiranjaOznaka količine pakiranja
Staropramenpovratna staklena boca0,5L
Staropramenpovratna staklena boca0,33L
Staropramenlimenka jedinično pakiranje50cl
Staropramenlimenka, multipakiranje (4x)4 x 50cl
Staropramenlimenka, multipakiranje (4x)4 x 33cl
Staropramen 0,0%limenka jedinično pakiranje50cl

Kako sudjelovati?

 1. Kupi u Konzum ili Konzum Web shopu bilo koji Staropramen proizvod naveden na listi iznad
 2. Prijavi se na jedan od dva načina:
  • Putem SMS-a na broj 60060 slanjem ključne riječi Staropramen, broj računa i osobne podatke (ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj).
   Cijena SMS poruke iznosi 0,32 eur/SMS
   Primjer ispravne SMS prijave:
   STAROPRAMEN, 1234/567/890, Pero Peric, Ilica 10, Zagreb, 10000
   ili
  • Popunjavanjem formulara na stranici www.staropramen.com/hr s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj, broj mobitela, e-mail, broj računa

Slanje SMS poruke:

 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
 • Cijena jedne SMS poruke iznosi 0,32 EUR/sms, 2,40 HRK/sms (PDV uključen).

Napomene:

 • Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo valjano, kupac je dužan sačuvati original računa do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje Staropramen proizvoda
 • Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude
  ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • U slučaju jednokratne kupovine više od jednog proizvoda/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri kupac može poslati samo jednu tekstualnu SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri ili se može samo jednom prijaviti putem web-a uz napomenu da ukoliko kupac sudjeluje u nagradnoj igri putem slanja SMS poruka, tada kupac ne može s istim računom sudjelovati i putem web-a.
 • Svaki od sudionika nagradne igre ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i/ili prijava putem weba, ali svaki put sa novim brojem računa. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici www.staropramen.com/hr, metodom slučajnog odabira, biti će izvučeni dobitnici koji su sudjelovali u periodu od dana 18.9.2023. g. 00:00h do dana 31.10.2023. g. 23:59h

Izvlačenje dobitnika održat će se 2.11.2023. godine u 10:30 sati u prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada bit će objavljeni na web
stranici www.staropramen.com/hr najkasnije 8 dana od dana izvlačenja nagrada.

Utvrđivanje broja računa

Potencijalnim dobitnicima će se ispitivati istovjetnost izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa koji je kupac dužan sačuvati do kraja nagradne igre. Krivotvoreni brojevi računa ili brojevi računa s neovlaštenim promjenama prilikom prijave bit će smatrani nevažećima. Računi koji glase na pravnu osobu također neće biti važeći.

Isporuka i preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Nagrade će se preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom.

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi. Pri preuzimanju nagrada, dobitnici će potpisati posebne potvrde o primitku nagrada.

Ako dobitnik u navedenom roku ne podigne nagradu, Priređivač će pisanim putem obavijestiti dobitnika te mu odrediti naknadni rok od 8 dana za podizanje nagrade.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice osjetite www.staropramen.com/hr

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x