Oglasi
Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreSTIHL nagradni natječaj: Proljetni šum u STIHL GTA 26!

STIHL nagradni natječaj: Proljetni šum u STIHL GTA 26!

Oglasi

Trajanje:

STIHL nagradni natječaj traje od 28.03.2024. godine od 12:00 h do 08.04.2024. do 23:59 h, a odnosi se na područje Republike Hrvatske.

Nagrade:

  1. Aku pila STIHL GTA 26
  2. STIHL Vrtne škare PG 30
  3. STIHL Preklopiva pila PR 16

Priređivač:

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. sa sjedištem na adresi Amruševa 10, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska, OIB 59833106486

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram te koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u natječaju kao i pravila društvene mreže Instagram. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Posjetiti objavu nagradnog natječaja na stihl_hrvatska Instagram profilu www.instagram.com/p/C5DY9-JI6IL/ i zapratiti profil
  2. Objaviti autorsku fotografiju ili video vašeg najkreativnijeg vrtlarstva uz #GTA26STIHL
  3. U opisu objave ukratko opišite vašu kreaciju i kako bi vam GTA 26 olakšao vrtne poslove te označite svog prijatelja koji također voli uređivati vrt.

Odabir dobitnika

Pobjednik će biti odabran prema kreativnosti, originalnosti i zanimljivosti dana 9.4.2024. Bit će tri dobitnika izabrana prema 3 najbolja odgovora na Instagramu prema slobodnoj procjeni stručnog žirija.

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada će biti označeni u komentaru ispod objave nagradnog natječaja na Instagram stranici STIHL Hrvatska u utorak, 09.04.2024. tijekom dana.

Preuzimanje nagrada

Organizator će dobitnicima nagrade poslati preporučenom poštom na adresu prijavljenu za dostavu nagrade, najkasnije u roku 10 dana nakon završetka Nagradnog natječaja.
Ukoliko Organizator bez svoje krivnje nije u mogućnosti uručiti dobitniku nagradu (npr. navedena pogrešna adresa, dobitnik odbija primiti nagradu i sl.) u navedem roku, protekom tog roka dobitnik gubi pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite @stihl_hrvatska

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x