Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloStory: Osvoji novu Opel Corsu

Story: Osvoji novu Opel Corsu

Oglasi

story-opel-corsa-nagradna-igraNagradna igra pripređuje se u časopisu Story u razdoblju od 27.travnja 2011. do 17.svibnja 2011. putem kupona za tjedne nagrade, koji ulaze u bubanj za finalno izvlačenje glavne nagrade.
U svakom broju Storyja kroz tri (3) tjedna objavljuje se kupon, 27.travnja 2011. – kupon br.1, 4. svibnja 2011. kupon br.2. i 11. svibnja 2011. joker kupon. Kako bi osvojili glavnu nagradu – novu Opel Corsu čitatelji trebaju poslati kupon 1 i kupon 2 iz Storyja, a ukoliko propuste jedan od navedena kupona mogu ga zamijeniti joker kuponom. Svi kuponi koji su pristigli za tjedne nagrade ulaze u bubanj za finalno izvlačenje glavne nagrade.

Za mogućnost osvajanja glavne nagrade dovoljno je poslati kovertu sa tjednim kuponima (kupon 1 i kupon 2, napomena: jedan od kupona zamijenjiv je sa joker kuponom) na adresu: Adria Media Zagreb d.o.o, «Osvoji novu Opel Corsu », Radnička 39, 10000 Zagreb. Na kuponima treba upisati vlastite podatke – ime i prezime, godinu rođenja, ulicu s kućnim brojem i grad stanovanja, te telefonski broj.

U izvlačenje ulaze sve koverte s odgovarajućim kuponima koje stignu na gornju adresu najkasnije do 20.svibnja 2011. do 12.00 sati.

Oglasi
Oglasi

Finalno izvlačenje glavne nagrade automobila Opel Corsa će se održati 20.svibnja 2011., u 15.00 sati prostorijama Adria Media Zagreb d.o.o. uz prisustvo javnog bilježnika. Ime dobitnika glavne nagrade bit će objavljeno na portalu www.Story.hr te u časopisu Story najkasnije do 1.lipnja 2011.

Finalna nagrada automobil Opel Corsa Essentia 1.2, 63kw, 1229 ccm uključujući osnovno i kasko osiguranje za godinu dana.

Više o nagradnoj igri na stranici www.story.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi