Oglasi

Tekstilpromet nagradna igra: Trendove spoji, ljetovanje osvoji uz Mango, NAF NAF i druge modne brandove

NaslovnicaIzdvojenoTekstilpromet nagradna igra: Trendove spoji, ljetovanje osvoji uz Mango, NAF NAF i...

Nagradna igra Tekstilprometa traje od od 1.7.2020. do 29.7.2020. na svim Tekstilpromet prodajnim mjestima Tekstilpromet grupe na području Republike Hrvatske (monobrand trgovine SKINY, camel active, Gerry Weber, Basler, Betty Barclay, Taifun, Tosca Blu, Triumph, Mango, Galeb, NAF NAF, Navigare, Moderato, CENTRA, CENTRA mini, Svijet tkanine, Naš dom ….). Za popis svih prodajnih mjesta posjetite www.tekstilpromet.hr/maloprodaja

Nagradni fond čine:
20 x 7 dana ljetovanja za 4 osobe u kampu Galeb u Omišu, u mobilnoj kućici u periodu od 1.8. do 25.9.2020
20 x Tekstilpromet poklon bon u vrijednosti 500 kuna, iskoristiv u svim prodajnim jedinicama Tektilprometa, Lauris Mode, ProSport98 i Galeba
70 x ručnik za plažu

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu Tekstilprometa ostvare kupnju u iznosu od najmanje 50 kuna.
Nakon obavljene kupnje potrebno je prijaviti se slanjem SMS poruke sadržaja: TEKSTILPROMET LJETOVANJE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60006. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će se dva puta tijekom trajanja nagradne igre. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Prvo izvlačenje nagrada održat će se 15.7.2020., a drugo izvlačenje nagrada 29.7.2020. u prostorijama priređivača u Zagrebu, Ulica grada Gospića 1a.
U prvom izvlačenju, izvući će se ukupno 10 dobitnika za nagradu ljetovanja, 10 nagrada poklon bon i 35 dobitnika nagrade ručnik za plažu.
U drugom izvlačenju, izvući će se ukupno 10 dobitnika za nagradu ljetovanja, 10 nagrada poklon bon i 35 dobitnika nagrade ručnik za plažu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.tekstilpromet.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE